2020 március 31-től a Nemzeti Sportközpontok vette üzemeltetésbe a Dagály fürdő komplexumát.

Biokertész birkák bégetve legelnek a szegedi Napfényfürdő Aquapolis udvarán, láthatóan élvezik a feladatot.

Néhény járat repül még, és mivel Hong Kongban egész jó a vírus helyzet, elutaztam oda egy szálloda meghívására.

A közvetítés élőben megtekinthető. Élmény belehallgatni, kellemes esti program, utazás helyett egy kicsit más, virtuális utazás.

Sok elsősegély doboz tartalmaz valamit, ami jelenleg még nem mindenhol kapható: van bennük sebészmaszk. 

Magyarország gazdaságának és turizmusának megmentése érdekében 10 részes, pozitív ösztönző videó sorozat készült "Van jövőnk" címmel.

Kijárási korlátozás lép életbe Magyarországon március 28. és április 11. között. 

A SztereoTrip utazási podcast szervezésében virtuális közönségtalálkozót tartunk, 03.26-án 18:00-tól.

Egész Indiára vonatkozóan kijárási korlátozásokat rendelt el Narendra Modi indiai miniszterelnök.

Március 22. a víz világnapja, ennek alkalmából utánajártam, hogy a csapvíz fogyasztása mennyire biztonságos. Van-e extra tennivalónk járvány helyzetben?

Hogyan valósítsuk meg az online oktatást? Íme egy működő megoldás VIDEO-s magyarázattal.

Egész Ausztriára vonatkozóan kijárási korlátozásokat rendelt el Sebastian Kurz osztrák kancellár.

A BGYH Zrt. 2020. március 15-től valamennyi fürdőegységét és gyógyászati részlegét határozatlan ideig zárva tartja.

Lengyelország lezárja a repülőtereit, a LOT minden gépe a földön marad. Több ország nem fogad külföldieket (listával).

Visszaáll a határellenőrzés minden határunkon. Az Operatív törzs fontos döntéseket hozott, az írás a sajtótájékoztató közben készült.

Olaszország teljes egészére korlátozásokat vezetnek be március 10-én keddtől a koronavírus járvány miatt!

Veli bej fürdője egyszerre mesebeli és nagyon valóságos. Elvarázsol és pihentet, mi pedig sok-sok titkát is megtudhattuk a Spabook Fürdőtúra keretében - élménybeszámoló.

Rengeteg dolog történt pár nap alatt, amiről tudnotok érdemes. Érintett országok: Anglia, Franciaország, Irán, Izrael, Japán, Magyarország, Olaszország, Tunézia, Palesztina

Új lemondási opciót fejlesztett az Airbnb a koronavírus miatt bevezetett nemzetközi utazási tilalmakra reagálva.

Sok kérdés merül fel az utasbiztosítások és az útlemondás (sztornó) biztosítások működésével kapcsolatban a koronavírus járvány miatt. Mit fedez, mit nem, mi van, ha önhibádon kívül karanténba kerülsz?

Március 7-én csak a Spabook vendégeit fogadja a város legminőségibb török fürdője. Próbáljátok ki a zárt körű fürdőtúra különleges élményét!

Február 29-én, szökőév alkalmából ismét "Szökjön ki egy fürdőbe" akció a Magyar Fürdőszövetség rendezésében!

Február 27-március 1. között kerül megrendezésre a 43. Utazás kiállítás, társrendezvénye a 10. Járatlan Utakon Fesztivál és a 29. Budapest Boat Show. 2020-ban 40 ország 250 kiállítója mutatja be desztinációit, szolgáltatásait és termékeit. A kiállítás külföldi díszvendége Olaszország, belföldi díszvendége Eger és térsége lesz. 

Több előadásom, kerekasztal-beszélgetésem lesz az Utazás Kiállítás és a Járatlan Utakon Fesztivál alkalmából 2020. február 29-én és március 1-jén. Áttekintő időbeosztás és jegyvásárló link alább.

Az Utazás Kiállítás 2020. február 29-március 1-ig kerül megrendezésre. Nyereményjáték keretein belül egész napos belépőket sorsoltam ki, így az idei jegyárak a szerencsések számára már nem számítanak. 

Gondoltál már arra, hogy milyen érzés lehet elefánton lovagolni? És arra, hogy az elefánt mit érezhet közben? Ismerd meg a jámbor óriásokat, akiket mindenki szeret!

Szuperolcsón érhető el Antalya, Törökország tengerparti nyaralóhelye, ahol már áprilistól kellemes, napos idő van! 

Gyógybarlang lesz az aggteleki Baradla-barlang, ha a próbaterápia és a minősítési folyamat sikerrel befejeződik – mondta Bacsó Zsolt, az Aggteleki Nemzeti Park PR vezetője.

Magyarország legkülönlegesebb korcsolya pályája a csepeli jégfolyosó. Videós bemutató egy helyről, amire mindannyian büszkék lehetünk.

2020 március 31-től új, egyelőre ismeretlen Üzemeltető irányítása alá kerül a Dagály a BGYH Zrt-től.

A repülésbiztonság napjaink egyik kiemelt témája. A top 20 legbiztonságosabb légitársaság listája mellett fussuk át a legveszélyesebb légitársaságok nevét is.

Bejártuk a sokak által látni vágyott barlangot és alagutat a Gellért Fürdő alatt a legutóbbi Fürdőtúra keretében, aztán áztunk zárásig - élménybeszámoló.

Ingyenes fedélzeti WiFi szolgáltatást vezetett be a Telekom az előfizetői részére. Lássuk a részleteket, hogyan használható a mobil és a mobilinternet a fedélzeten, repülés közben.

2020 február 1-től a Hungarospa Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő irányitását Kircsi Lajos személyében új vezérigazgató látja el, a korábbi cégvezér Czeglédi Gyula polgármesterként folytatja munkáját.

2020 február 1-től új vezérigazgató váltja Szőke Lászlót a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. élén.

A halál nem elég elrettentő, ezért pénzbírsággal büntetik a balconing ugrásokat Mallorca szigetén.

7 szálloda jutott be a döntőbe, melyik lesz vajon az Év Hotele?

"Most, hogy már van gyógymód, de nem juthatok hozzá, csak ha ki tudnám fizetni, ez lelkileg nagyon nehéz. Könnyebb volt, ameddig nem létezett ez a kezelés."

Hatalmasat nőtt a budapesti fürdők látogatottsága, amely átlépte az 5 millió főt, köszönhetően a folyamatos nagyszabású fejlesztéseknek, mint például a Csillaghegyi, Paskál, Pesterzsébeti fürdők újjáépítése.

Hogyan működik, mire jó a konzuli védelem regisztráció és miért tedd ezt meg? Írásomból megkapod a választ. 

Ha Japán, akkor drága. Ez elég általános közhely, de hogyan lehet a japán utazás olcsó? Például kapszula és love hotelekkel, de persze a minőség változó, ebben segítek eligazodni.

Hogyan utazz el Te is ingyenesen bárhová? Mutatom a megfejtést, amit én 4 éjszakás törökországi utazásra alkalmaztam.

Hogyan hozd ki a legtöbbet a 2020-as szabadságodból? Utazz hosszú hétvégék és ünnepnapok optimális kihasználásával 16 napot 7 nap szabiból, vagy strandolj 9 napig mindössze 3 nap szabadság kiírásával. Hogyan és mikor használd ki a munkaszüneti napok adta lehetőségeket? Olvass tovább! 

INTERJÚ: A Zalakarosi Fürdő medencéjéről készített légifelvétellel Jászai Balázs megszerezte a 365 fotópályázat 1. helyezését a Városi és vidéki közösségi és életképek kategóriában.

Szigorodó határellenőrzés az EU külső határain, valamint Budapest és Debrecen repülőterein! December 14-től tilos behozni az alábbi népszerű gyümölcsöket, növényeket, termékeket növényegészségügyi bizonyítvány nélkül - figyelj oda rá!

Teljes útiterv és útleírás Thaiföld felfedezéséhez, Bangkok, Chiang Mai, Krabi, Koh Jum, Khao Sok, Kwai folyó és még sok más hely érintésével. Szigetek, tengerpartok, és látnivalók 2-3 hétre.

Szuperolcsón érhető el Ponta Delgada, az Azori-szigetek fővárosa. A Black Friday és a Pink Monday kombinálásával most 25000 forinttól repülhetsz oda-vissza! 

Új, közvetlen repülőjárat indul Budapest és Chongqing között az 5*-os Hainan Airlines üzemeltetésében, bevezető áron. Kiváló alkalom ez a keleti kultúra felfedezéséhez.

Tóth Tímea SMA-s. 1-es típussal a várható életkor 2 év, a 2-es típussal 18 év. Timi most 42 éves. Csoda? Erő? Akarat? Kitartás? Mindegyik, de a segítségünkkel megkaphatná a gyógykezelést. Ismerd meg és légy része a csodának! 

A magyar világjárók ünnepe! Vetítésekkel, táncos előadásokkal színesített, 2 napos programsorozat, amely összeköti mindazokat, akik nyitottak a világra és szeretnék megismerni.

Vannak olyan titkos, sokak által látni vágyott pontok Budapesten, amelyek sajnos csak nagyon ritkán nyitnak ki a nagyközönség számára. Ilyen a Gellért Fürdő alatti alagútrendszer is, ami november 17-én bejárható lesz, jelentkezéshez a részletek alább olvashatók.

Sokkal olcsóbbá válik a vízum Indiába. Mennyivel? 10 éjszaka kijön belőle bungalowban, vagy 2 éjszaka 5*-ban, igénytől függően...

Franciaországból, Németországból és több száz kilométerről, vidékről is érkeztek vendégek a Spabook Fürdőtúrára a Pesterzsébeti Fürdőbe, ahol szaunaprogramok, túravezetés, gépház látogatás is színesítette az esti kikapcsolódást. 

Will Smith korábban felmászott a Lánchíd tetejére, most pedig megmasszíroztatta magát a Széchenyi Fürdőben Budapesten és mondott is pár szót!

Új-Zéland bevezette a regisztrációs kötelezettséget, valamint új adót vetett ki a beutazó turistákra. Részletek kattintás után...

Egyedülálló jódos-sós vizével gyógyít és kényeztet a különleges hangulatú, felújított fürdő Pesterzsébet büszkesége, a Pesterzsébeti Jódos-sós Gyógy- és Strandfürdő. Lássuk, milyen lett!

Szentpétervár végre vízummentesen, orosz vízum igénylése nélkül érhető el a magyarok számára, íme a részletek...

6 blogger 6 teljes éjszakán keresztül is tudna lebilincselően mesélni, de mi fér bele másfél órába?

Sok közös van bennünk a majmokkal, például a játék. Te le mernél ugrani?

5 tartalmas napot töltöttünk Georgiában, ahol a helyi pálinka mellett drónozásra is jutott időnk. Grúzia utazás, látnivalók, kihagyhatatlan helyek - videóval!

 

A Járatlan Utakon Fesztiválról és alternatív utazásról beszélgettünk Csonka Gábor (Vándorboy) és Végh Teodóra (Tahiti Tánc) társaságában, Rideg Richárd műsorvezetővel.  

Mire elég 1 nap Pekingben? Váratlanul nagyon sokra, mert "minden" fontos közel van egymáshoz, így érdemes számításba venni az általam bejárt városnéző útvonalat.

Egyedülálló vizével gyógyít és pihentet a különleges hangulatú, felújított fürdő Budapest XX. kerületében. Lássuk, milyen lett és mire jó a vize! (VIDEO-val!)

Ha létezik mellbevágó hely ezen a bolygón, akkor az InterContinental Hong Kong szálloda elhelyezkedése a Victoria Kikötőben megkaphatja érte a pecsétes elismerést. A látvány több, mint mesés és intravénásan adja át Hong Kong esszenciáját. Egyszerűen tökéletes!

Ahogy megláttam az utca fölé kinyúló, üvegfalú és üvegaljú tetőmedence képét, ellenállhatatlan vágyam lett feljutni a 29. emeletre. Bár kizárólag szálló vendégek részére szabad a bejárás, azért tettem egy próbát. 

Holiday Inn Bangkok Sukhumvit a legjobb hely azok számára, akik szeretnének közel lakni a városközponthoz, fontos számukra a sokféle, magas színvonalú szolgáltatás és vágynak a természet zöldjére a betondzsungel közepén.

Egyedülálló vizével gyógyít és pihentet a különleges hangulatú, felújított pesterzsébeti fürdő Budapest XX. kerületében. Lássuk, milyen lett és mire jó a vize! (VIDEO-val!)

Szkopje látnivalói a Balkán túrák kötelező és szórakoztató eleme, sokan a giccs fővárosának tartják. Én inkább bátornak. Lássuk, miért! Mutatom, mivel várja az utazókat és turistákat Macedónia fővárosa.

Amikor a luxus emberközeli és nem grandiózus, az más érzés. Természetesebb, különösen akkor, ha a természetben van, közvetlenül a Duna partján. Ezt kerestem, megtaláltam és bár lehetetlen vállalkozás, de azért megpróbálom átadni a hangulatát.

Délkelet-Ázsia 2 lüktető szíve: Szingapúr a gazdasági élet központja, míg Kuala Lumpur az utazás-közlekedés-jó kaják otthona!

Minden vágyam volt, hogy az égben ússzak a Marina Bay Sands medencéjében, ahogyan ők hívják: Infinity Pool-ban. 

Az 5 csillagos hévízi szálloda neve telitalálat, semmi nem fejezi ki jobban a spa érzését, mint a lótusz. Mint tudjuk, a név kötelez. Vajon a Lotus Therme Hotel & Spa mennyire hű hozzá? Írásom végére kiderül.

Hévíz a nyugalom és a feltöltődés szinonímája, ugyanakkor messze van az unalmastól, mert bőven tartogat izgalmas és kalandos attrakciókat is. Április utolsó hétvégéjén ellátogattam oda, hogy magam is megtapasztaljam, sok egyéb mellett például a jégszaunát, ami szenzációs!

A Starbucks összesen 8000 üzletét zárja be 1 délutánra, hogy 175000 dolgozójának tartson érzékenyítő tréninget, amiért 2 vendégre rendőrt hívtak ahelyett, hogy beengedték volna őket a mosdóba.

Az éjjelente lángok formáját öltő Flame Towers épületegyüttes ad otthont a Fairmont Hotelnek, benne az ESPA wellness részleggel Baku tetején. Az ikonikus 3-as ikertorny az a fajta épület, ami mindazt meg fogja tenni Azerbajdzsán fővárosáért, amit az Operaház tett Sydney-ért, illetve a Marina Bay Sands tett Szingapúrért.

This site use cookies for good user experience.