Teljes útiterv és útleírás Thaiföld felfedezéséhez, Bangkok, Chiang Mai, Krabi, Koh Jum, Khao Sok, Kwai folyó és még sok más hely érintésével. Tengerpartok és látnivalók 2-3 hétre.

Szuperolcsón érhető el Ponta Delgada, az Azori-szigetek fővárosa. A Black Friday és a Pink Monday kombinálásával most 25000 forinttól repülhetsz oda-vissza! 

Új, közvetlen repülőjárat indul Budapest és Chongqing között az 5*-os Hainan Airlines üzemeltetésében, bevezető áron. Kiváló alkalom ez a keleti kultúra felfedezéséhez.

Tóth Tímea SMA-s. 1-es típussal a várható életkor 2 év, a 2-es típussal 18 év. Timi most 42 éves. Csoda? Erő? Akarat? Kitartás? Mindegyik, de a segítségünkkel megkaphatná a gyógykezelést. Ismerd meg és légy része a csodának! 

A magyar világjárók ünnepe! Vetítésekkel, táncos előadásokkal színesített, 2 napos programsorozat, amely összeköti mindazokat, akik nyitottak a világra és szeretnék megismerni.

Vannak olyan titkos, sokak által látni vágyott pontok Budapesten, amelyek sajnos csak nagyon ritkán nyitnak ki a nagyközönség számára. Ilyen a Gellért Fürdő alatti alagútrendszer is, ami november 17-én bejárható lesz, jelentkezéshez a részletek alább olvashatók.

Sokkal olcsóbbá válik a vízum Indiába. Mennyivel? 10 éjszaka kijön belőle bungalowban, vagy 2 éjszaka 5*-ban, igénytől függően...

Franciaországból, Németországból és több száz kilométerről, vidékről is érkeztek vendégek a Spabook Fürdőtúrára a Pesterzsébeti Fürdőbe, ahol szaunaprogramok, túravezetés, gépház látogatás is színesítette az esti kikapcsolódást. 

Will Smith korábban felmászott a Lánchíd tetejére, most pedig megmasszíroztatta magát a Széchenyi Fürdőben Budapesten és mondott is pár szót!

Új-Zéland bevezette a regisztrációs kötelezettséget, valamint új adót vetett ki a beutazó turistákra. Részletek kattintás után...

Egyedülálló jódos-sós vizével gyógyít és kényeztet a különleges hangulatú, felújított fürdő Pesterzsébet büszkesége, a Pesterzsébeti Jódos-sós Gyógy- és Strandfürdő. Lássuk, milyen lett!

Szentpétervár végre vízummentesen, orosz vízum igénylése nélkül érhető el a magyarok számára, íme a részletek...

6 blogger 6 teljes éjszakán keresztül is tudna lebilincselően mesélni, de mi fér bele másfél órába?

Sok közös van bennünk a majmokkal, például a játék. Te le mernél ugrani?

5 tartalmas napot töltöttünk Georgiában, ahol a helyi pálinka mellett drónozásra is jutott időnk.

 

A Járatlan Utakon Fesztiválról és alternatív utazásról beszélgettünk Csonka Gábor (Vándorboy) és Végh Teodóra (Tahiti Tánc) társaságában, Rideg Richárd műsorvezetővel.  

Mire elég 1 nap Pekingben? Váratlanul nagyon sokra, mert "minden" fontos közel van egymáshoz, így érdemes számításba venni az általam bejárt városnéző útvonalat.

Egyedülálló vizével gyógyít és pihentet a különleges hangulatú, felújított fürdő Budapest XX. kerületében. Lássuk, milyen lett és mire jó a vize! (VIDEO-val!)

Ha létezik mellbevágó hely ezen a bolygón, akkor az InterContinental Hong Kong szálloda elhelyezkedése a Victoria Kikötőben megkaphatja érte a pecsétes elismerést. A látvány több, mint mesés és intravénásan adja át Hong Kong esszenciáját. Egyszerűen tökéletes!

Ahogy megláttam az utca fölé kinyúló, üvegfalú és üvegaljú tetőmedence képét, ellenállhatatlan vágyam lett feljutni a 29. emeletre. Bár kizárólag szálló vendégek részére szabad a bejárás, azért tettem egy próbát. 

Holiday Inn Bangkok Sukhumvit a legjobb hely azok számára, akik szeretnének közel lakni a városközponthoz, fontos számukra a sokféle, magas színvonalú szolgáltatás és vágynak a természet zöldjére a betondzsungel közepén.

Egyedülálló vizével gyógyít és pihentet a különleges hangulatú, felújított pesterzsébeti fürdő Budapest XX. kerületében. Lássuk, milyen lett és mire jó a vize! (VIDEO-val!)

Szkopje a Balkán túrák kötelező és szórakoztató eleme, sokan a giccs fővárosának tartják. Én inkább bátornak. Lássuk, miért is...

Amikor a luxus emberközeli és nem grandiózus, az más érzés. Természetesebb, különösen akkor, ha a természetben van, közvetlenül a Duna partján. Ezt kerestem, megtaláltam és bár lehetetlen vállalkozás, de azért megpróbálom átadni a hangulatát.

Délkelet-Ázsiának 2 lüktető szíve van: Szingapúr a gazdasági élet központja, míg Kuala Lumpur az utazás-közlekedés-jó kaják otthona!

Minden vágyam volt, hogy az égben ússzak a Marina Bay Sands medencéjében, ahogyan ők hívják: Infinity Pool-ban. 

Az 5 csillagos hévízi szálloda neve telitalálat, semmi nem fejezi ki jobban a spa érzését, mint a lótusz. Mint tudjuk, a név kötelez. Vajon a Lotus Therme Hotel & Spa mennyire hű hozzá? Írásom végére kiderül.

Hévíz a nyugalom és a feltöltődés szinonímája, ugyanakkor messze van az unalmastól, mert bőven tartogat izgalmas és kalandos attrakciókat is. Április utolsó hétvégéjén ellátogattam oda, hogy magam is megtapasztaljam, sok egyéb mellett például a jégszaunát, ami szenzációs!

A Starbucks összesen 8000 üzletét zárja be 1 délutánra, hogy 175000 dolgozójának tartson érzékenyítő tréninget, amiért 2 vendégre rendőrt hívtak ahelyett, hogy beengedték volna őket a mosdóba.

Az éjjelente lángok formáját öltő Flame Towers épületegyüttes ad otthont a Fairmont Hotelnek, benne az ESPA wellness részleggel Baku tetején. Az ikonikus 3-as ikertorny az a fajta épület, ami mindazt meg fogja tenni Azerbajdzsán fővárosáért, amit az Operaház tett Sydney-ért, illetve a Marina Bay Sands tett Szingapúrért.

This site use cookies for good user experience.