Szentpétervár végre vízummentesen elérhető a magyarok számára, íme a részletek...

Sok közös van bennünk a majmokkal, például a játék. Te le mernél ugrani?

5 tartalmas napot töltöttünk Georgiában, ahol a helyi pálinka mellett drónozásra is jutott időnk.

 

A Járatlan Utakon Fesztiválról és alternatív utazásról beszélgettünk Csonka Gábor (Vándorboy) és Végh Teodóra (Tahiti Tánc) társaságában, Rideg Richárd műsorvezetővel.  

Mire elég 1 nap Pekingben? Váratlanul nagyon sokra, mert "minden" fontos közel van egymáshoz, így érdemes számításba venni az általam bejárt városnéző útvonalat.

Ha létezik mellbevágó hely ezen a bolygón, akkor az InterContinental Hong Kong szálloda elhelyezkedése a Victoria Kikötőben megkaphatja érte a pecsétes elismerést. A látvány több, mint mesés és intravénásan adja át Hong Kong esszenciáját. Egyszerűen tökéletes!

Ahogy megláttam az utca fölé kinyúló, üvegfalú és üvegaljú tetőmedence képét, ellenállhatatlan vágyam lett feljutni a 29. emeletre. Bár kizárólag szálló vendégek részére szabad a bejárás, azért tettem egy próbát. 

Holiday Inn Bangkok Sukhumvit a legjobb hely azok számára, akik szeretnének közel lakni a városközponthoz, fontos számukra a sokféle, magas színvonalú szolgáltatás és vágynak a természet zöldjére a betondzsungel közepén.

Egyedülálló vizével gyógyít és pihentet a különleges hangulatú, felújított pesterzsébeti fürdő Budapest XX. kerületében. Lássuk, milyen lett és mire jó a vize! (VIDEO-val!)

Szkopje a Balkán túrák kötelező és szórakoztató eleme, sokan a giccs fővárosának tartják. Én inkább bátornak. Lássuk, miért is...

Amikor a luxus emberközeli és nem grandiózus, az más érzés. Természetesebb, különösen akkor, ha a természetben van, közvetlenül a Duna partján. Ezt kerestem, megtaláltam és bár lehetetlen vállalkozás, de azért megpróbálom átadni a hangulatát.

Délkelet-Ázsiának 2 lüktető szíve van: Szingapúr a gazdasági élet központja, míg Kuala Lumpur az utazás-közlekedés-jó kaják otthona!

Minden vágyam volt, hogy az égben ússzak a Marina Bay Sands medencéjében, ahogyan ők hívják: Infinity Pool-ban. 

Az 5 csillagos hévízi szálloda neve telitalálat, semmi nem fejezi ki jobban a spa érzését, mint a lótusz. Mint tudjuk, a név kötelez. Vajon a Lotus Therme Hotel & Spa mennyire hű hozzá? Írásom végére kiderül.

Hévíz a nyugalom és a feltöltődés szinonímája, ugyanakkor messze van az unalmastól, mert bőven tartogat izgalmas és kalandos attrakciókat is. Április utolsó hétvégéjén ellátogattam oda, hogy magam is megtapasztaljam, sok egyéb mellett például a jégszaunát, ami szenzációs!

A Starbucks összesen 8000 üzletét zárja be 1 délutánra, hogy 175000 dolgozójának tartson érzékenyítő tréninget, amiért 2 vendégre rendőrt hívtak ahelyett, hogy beengedték volna őket a mosdóba.

Az éjjelente lángok formáját öltő Flame Towers épületegyüttes ad otthont a Fairmont Hotelnek, benne az ESPA wellness részleggel Baku tetején. Az ikonikus 3-as ikertorny az a fajta épület, ami mindazt meg fogja tenni Azerbajdzsán fővárosáért, amit az Operaház tett Sydney-ért, illetve a Marina Bay Sands tett Szingapúrért.

This site use cookies for good user experience.