Az éjjelente lángok formáját öltő Flame Towers épületegyüttes ad otthont a Fairmont Hotelnek, benne az ESPA wellness részleggel Baku tetején. Az ikonikus 3-as ikertorny az a fajta épület, ami mindazt meg fogja tenni Azerbajdzsán fővárosáért, amit az Operaház tett Sydney-ért, illetve a Marina Bay Sands tett Szingapúrért.

Minden vágyam volt, hogy az égben ússzak a Marina Bay Sands medencéjében, ahogyan ők hívják: Infinity Pool-ban. 

Az 5 csillagos hévízi szálloda neve telitalálat, semmi nem fejezi ki jobban a spa érzését, mint a lótusz. Mint tudjuk, a név kötelez. Vajon a Lotus Therme Hotel & Spa mennyire hű hozzá? Írásom végére kiderül.

Amikor a luxus emberközeli és nem grandiózus, az más érzés. Természetesebb, különösen akkor, ha a természetben van, közvetlenül a Duna partján. Ezt kerestem, megtaláltam és bár lehetetlen vállalkozás, de azért megpróbálom átadni a hangulatát.

Holiday Inn Bangkok Sukhumvit a legjobb hely azok számára, akik szeretnének közel lakni a városközponthoz, fontos számukra a sokféle, magas színvonalú szolgáltatás és vágynak a természet zöldjére a betondzsungel közepén.

Ha létezik mellbevágó hely ezen a bolygón, akkor az InterContinental Hong Kong szálloda elhelyezkedése a Victoria Kikötőben megkaphatja érte a pecsétes elismerést. A látvány több, mint mesés és intravénásan adja át Hong Kong esszenciáját. Egyszerűen tökéletes!

This site use cookies for good user experience.