Szkopje a Balkán túrák kötelező és szórakoztató eleme, sokan a giccs fővárosának tartják. Én inkább bátornak. Lássuk, miért is...

Délkelet-Ázsiának 2 lüktető szíve van: Szingapúr a gazdasági élet központja, míg Kuala Lumpur az utazás-közlekedés-jó kaják otthona!

Hévíz a nyugalom és a feltöltődés szinonímája, ugyanakkor messze van az unalmastól, mert bőven tartogat izgalmas és kalandos attrakciókat is. Április utolsó hétvégéjén ellátogattam oda, hogy magam is megtapasztaljam, sok egyéb mellett például a jégszaunát, ami szenzációs!

Egyedülálló vizével gyógyít és pihentet a különleges hangulatú, felújított pesterzsébeti fürdő Budapest XX. kerületében. Lássuk, milyen lett és mire jó a vize! (VIDEO-val!)

Mire elég 1 nap Pekingben? Váratlanul nagyon sokra, mert "minden" fontos közel van egymáshoz, így érdemes számításba venni az általam bejárt városnéző útvonalat.

Sok közös van bennünk a majmokkal, például a játék. Te le mernél ugrani?

5 tartalmas napot töltöttünk Georgiában, ahol a helyi pálinka mellett drónozásra is jutott időnk.

6 blogger 6 teljes éjszakán keresztül is tudna lebilincselően mesélni, de mi fér bele másfél órába?

A magyar világjárók ünnepe! Vetítésekkel, táncos előadásokkal színesített, 2 napos programsorozat, amely összeköti mindazokat, akik nyitottak a világra és szeretnék megismerni.

Teljes útiterv és útleírás Thaiföld felfedezéséhez, Bangkok, Chiang Mai, Krabi, Koh Jum, Khao Sok, Kwai folyó és még sok más hely érintésével. Tengerpartok és látnivalók 2-3 hétre.

This site use cookies for good user experience.