Járatlan Utakon Fesztivál

A magyar világjárók ünnepe! Vetítésekkel, táncos előadásokkal színesített, 2 napos programsorozat, amely összeköti mindazokat, akik nyitottak a világra és szeretnék megismerni.

A rendezvény elsődleges célja, hogy az előadók példáján keresztül bebizonyítsa, hogy nem feltétlenül sok pénz kell az utazáshoz, hanem sokkal inkább természetes kíváncsiság, eltökéltség és kétségtelenül elkerülhetetlen a komfortzónánkból való kilépés is. Mindez lehetséges, és a színre lépő 50 előadó ezt be is mutatja a saját életükön, utazásaikon keresztül.

 

Ha szeretnél megismerni egészen elképesztő élettörténeteket, ha szeretnél különleges dolgokat megtudni a világ legkülönfélébb országairól, ha szeretnéd megérteni, hogyan lehet szinte semmi pénzből akár több hónapig utazgatni, és szívesen találkoznál a világra nyitott, jófej emberekkel és világutazókkal, akkor gyere el november 23-24-én a Fáklya Klubba a Csengery utca 68-ba és jelezd érkezésed a FB eseményben. Segíted a rendezvény létrejöttét, ha megosztod. A Szervezők nevében is hálás köszönet érte!

 

A Spabook-kal korábban már 3 alkalommal kaptam lehetőséget előadást tartani. Az idei évben is találkozhattok velem, ezúttal kerekasztal beszélgetések során igyekszem minél több tudást és tapasztalatot átadni az érdeklődőknek. A mostani alkalommal az alábbi témákban fogok beszélni:

 
November 23. szombat
Ausztrália és Új-Zéland
Ázsia, minden ami kelet
Európai hosszú hétvégék, nyaralások 

November 24. vasárnap
Ázsia, minden ami kelet
Blogolás, szponzorok, médiában megjelenés
Repjegy, buszjegy, hajók, szállásfoglalási tippek
Belső utazás, avagy az utazás lelki oldala

 

A rendezvény hivatalos honlapját is ajánlom figyelmedbe, ahol részletesen bemutatkoznak az előadók és a program is megtalálható.

 

Találkozzunk a Fákyla Klubban, a 9. Járatlan Utakon Fesztiválon, Magyarország legnagyobb, független utazós rendezvényén!

Üdv,
Mr Spabook

Képtalálat a következőre:„Járatlan Utakon Fesztivál Spabook” 

 

Click me

This site use cookies for good user experience.