A Sziksósfürdő Naturista Strand üzemeltetője szerint mérési hiba történhetett 2019-ben

by admin
Sziksósfürdő Naturista Strand Kemping

A Sziksósfürdői Naturista Strand üzemeltetője keresett meg és ellátott némi háttér-információval a vízminőséget illetően.

Június 9-én írtam meg, hogy az Európai Környezetvédelmi Ügynökség éves jelentése alapján mely fürdőhelyeken mértek rossz vízminőséget. A nekem megküldött dokumentumok és az üzemeltető szerint valamilyen hiba történhetett.

A Sziksósfürdő Naturista Strand és Kemping jelölve van ugyan a jelentésben, DE az üzemeltető Jason Contour Kft. ügyvezetője, Dr. Sándor János a cikk megjelenése után e-mailben az alábbiakról tájékoztatott:

1) A tavalyi vízminőség négy napon keresztül volt rossz, előtte-utána tavaly is kiváló. Gyanús emiatt, hogy akár mérési hiba is lehetett. Arra a négy napra le is zártuk a strandrészt.
2) Annál is inkább, mert az ugyanakkor mért, ugyanazon tó vize a túloldalon a Szegedi  Sport és Fürdők Kft. által működtetett, nem naturista Sziksósfürdői Strandon kiváló volt, ld. fenti cikküket is!
3) Az idei szezont is kiváló vízminőséggel nyitottuk.
 Mindezek igazolásaképpen mellékeljük a tavalyi rossz minőség vagy hibás mérés jegyzőkönyvét, az azelőttit, illetve a hat nappal azutánit, valamint az idei nyitás előttit.

A jegyzőkönyveket pdf-ben megkaptam, átnéztem, ezek alapján igazolva látom a fentieket.

További fürdős és wellness témákról értesülhetsz a csoportunkban, ahol azt is elmondhatod, hogy Te mit gondolsz 1-1 témáról. Van hírlevelem is spa és utazás tartalmakkal, iratkozz fel!

Üdv,
Mr Spabook

Ez is érdekelhet

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom Read More

Privacy & Cookies Policy