Spabook.net Kassay Tamás

Antalya szuperolcsó repülőjegy 8000 forintért

by Waterfan

Szuperolcsón érhető el Antalya, Törökország tengerparti nyaralóhelye, ahol már áprilistól kellemes, napos idő van!

Most nagyon olcsó repülőjegyet lehet venni és belekóstolni egy törökországi utazásba, ugyanis 8000 forint-tól vannak oda-vissza jegyek a Laudamotion légitársaságnál. Néhány hete hívtam fel a figyelmeteket arra, hogy érdemes rugalmasan keresni a repülőjegyek között, akár a dátumokat, akár a pontos helyszínt nézzük. Ez a találat is így lehetséges, mert Bécs repülőteréről kell indulni, ahová nagyon könnyű eljutni akár vonattal, akár saját autóval, és napi 1500 forintért még parkolni is lehet itt.

Áprilisban szinte végig napos idő és kellemes, 20-23 fokos hőmérséklet várható, júniusban már komoly nyári idő, meleg és strandolás jellemző Antalya-ban. Júniusban jelenleg 30 ezer forint körül vannak az árak, ez még mindig elég méltányosnak mondható. Júliusban és augusztusban gyakran olyan meleg van, hogy sok látogató ilyenkor ki sem mozdul a szállodából, ami lássuk be, elég nagy pazarlás, hiszen otthon ülni itthon is lehet.

Mit lehet ott csinálni ilyenkor, szinte ingyen? 

Korzózni a hangulatos tengerparti promenádon, felvonózni hegytetőre, mecsetet látogatni, minaretet nézni és meghallgatni élőben a müezzin imára hívó hangját, nézelődni a Kaleci Múzeumban, vagy kicsit távolabb menni Göynük településre és ott meglátogatni Európa legnagyobb dinoszaurusz parkját.

Antalyaban rendkívül baráti áron vannak elképesztően jó szállások is, érdemes kicsit nézelődni közöttük. Szűrjétek le 4 és 5 csillagra, valamint a 8 pontosnál jobb értékelési pontszámra. Ami marad, azok közül már van értelme válogatni.
Antalya szállások hotelek olcsó luxus

Repülőjegyekre példa Bécs – Antalya között Laudamotion légitársasággal, de szabadon lehet variálni a napokat, akkor is olcsó lesz, csak néhány ezer forinttal több. Javaslom a hónap végét, és minimum 5 éjszakát, de leginkább a júniust.

Antalyia Vienna Laudamotion Budapest repjegy repülőjegy

Ha még nem néztél körül Antalya környékén, akkor megteheted itt, előre beállítottam példa dátumot, csak kattintanod kell:

Ha hasznosnak találtad az infót, nagyon örülök neki, ha megosztod a facebook bejegyzésemet és segíted, hogy még több hasznos infót meg tudjak osztani a jövőben.

Jó utat, sok élményt!
Mr Spabook

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben