Bali vízesések fürdőzés video

Fürödj vízesésben Bali szigetén! (videóval)

by Waterfan

Bali híres a tengerpartjairól, rizsföldjeiről és mesés medencéiről, a paradicsomi hely hivatalos videósorozatában pedig ezúttal arra csábít, hogy vízesésben fürdőzzünk.

A Bali Szállodák Szövetsége (BHA) készített egy újabb kisfilmet azok számára:

  • akik utazásról álmodoznak,
  • akik Balira gondolnak,
  • akik most nem tudnak oda eljutni, szóval
  • mindenkinek, aki a jövőben ellátogatna az indonéz szigetre.

Bár Balira sokan csak buli helyként gondolnak – különösen a sztereotípiáknak megfelelő ausztrál turisták, akik nagyjából a Budapestre és a Király utcába látogató angol legénybúcsús kategória távoli rokonai -, valójában sokkal többet kínál. Kultúrát, ősi hagyományokat, csábító természetet. A rizsföldek teraszait senkinek nem kell bemutatni, de azt már jóval kevesebben képzelik lelki szemeik elé, hogy Balin még vízesésben is lehet fürdeni.

Ez a videó a harmadik, vadonatúj része annak a hat részes sorozatnak, amelyben egy fiatal pár Bali szigetén eltöltött napjait követhetjük nyomon és az ő kalandjaikon keresztül ismerhetjük meg a paradicsomi hely által nyújtott élményeket. 

Az újfajta, COVID utáni utazásra gondolva, Bali szeretné megmutatni az új arcát a turistáknak. A kampányról részletesen írtam ebben a cikkben:

Érdekelnek a wellness és utazós témák? Csatlakozz csoportunkhoz, ahol folyamatosan értesülhetsz fürdős eseményekről és sok-sok utazós témáról is. Inspiráló? Oszd meg másokkal is!

Jó utat, sok élményt,
Mr Spabook

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben