Fürödj vízesésben Bali szigetén! (videóval)

by Waterfan
Bali vízesések fürdőzés video

Bali híres a tengerpartjairól, rizsföldjeiről és mesés medencéiről, a paradicsomi hely hivatalos videósorozatában pedig ezúttal arra csábít, hogy vízesésben fürdőzzünk.

A Bali Szállodák Szövetsége (BHA) készített egy újabb kisfilmet azok számára:

  • akik utazásról álmodoznak,
  • akik Balira gondolnak,
  • akik most nem tudnak oda eljutni, szóval
  • mindenkinek, aki a jövőben ellátogatna az indonéz szigetre.

Bár Balira sokan csak buli helyként gondolnak – különösen a sztereotípiáknak megfelelő ausztrál turisták, akik nagyjából a Budapestre és a Király utcába látogató angol legénybúcsús kategória távoli rokonai -, valójában sokkal többet kínál. Kultúrát, ősi hagyományokat, csábító természetet. A rizsföldek teraszait senkinek nem kell bemutatni, de azt már jóval kevesebben képzelik lelki szemeik elé, hogy Balin még vízesésben is lehet fürdeni.

Ez a videó a harmadik, vadonatúj része annak a hat részes sorozatnak, amelyben egy fiatal pár Bali szigetén eltöltött napjait követhetjük nyomon és az ő kalandjaikon keresztül ismerhetjük meg a paradicsomi hely által nyújtott élményeket. 

Az újfajta, COVID utáni utazásra gondolva, Bali szeretné megmutatni az új arcát a turistáknak. A kampányról részletesen írtam ebben a cikkben:

Érdekelnek a wellness és utazós témák? Csatlakozz csoportunkhoz, ahol folyamatosan értesülhetsz fürdős eseményekről és sok-sok utazós témáról is. Inspiráló? Oszd meg másokkal is!

Jó utat, sok élményt,
Mr Spabook

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé