Új csúszdapark nyílik: fejlődik a Barack Thermal Resort Tiszakécske

by admin
Tiszakécske csúszdapark Barack Thermal Resort Tiszakécskén

A Barack Thermal Resort Tiszakécske csúszdapark fejlesztése a végéhez ért és kiderült a nyitás dátuma is: a lelkes csúszda rajongók július 11-től vehetik birtokba a megújult és kibővített csúszdaparkot.

Új csúszdapark Tiszakécskén

A Barack Thermál a saját honlapján közölt képeket és információkat a nagyszabású fejlesztésről. A korábbi, 27 évet kiszolgált óriás csúszda helyett nem pusztán új csúszda, hanem teljes csúszdapark épült. A beruházást a Tiszaparti Termálfürdő Kft. saját forrásból valósította meg. Úgy fogalmaztak, hogy a régi nem nyújtott már igazán izgalmas pillanatokat a csúszás szerelmeseinek. Hát a mostani verzió már fog, mert van olyan is, amin akár 70 km/h sebességgel is lehet száguldani lefelé. Lássuk videón, hogy milyen lesz, pontosabban már lett, de csak szombattól lehet majd kipróbálni:

Barack Thermal Resort Tiszakécske Csúszdapark szolgáltatások

Jó eséllyel a család minden tagja meg fogja találni a számára kedves, kényelmes és izgalmas csúszdát, ugyanis egész széles választék áll rendelkezésre:

  • Anaconda csúszda egy szelídebb lejtésű, közkedvelt típus, amelyet a kezdő csúszdázók is bátran használhatnak.
  • Kétpályás családi csúszda (vagy versenycsúszda) nyitott szerkezetű, izgalmas gyorsasági versenyek rendezésére ad lehetőséget, hasznos poén, hogy időmérő funkcióval is rendelkezik.
  • Kamikaze csúszda a száguldás és az adrenalin függők csúszdája, közel szabadesés-élményt és akár 60-70 km/h óra lecsúszási sebességet nyújt.
  • Rafting és inga csúszda valójában 2 közkedvelt típus egyedi ötvözete, ami jelenleg Magyarországon egyedülálló élményelem. Egyelőre nem tudom elképzelni, hogy milyen, de remélem hamarosan lesz lehetőségem kipróbálni.
Tiszakécske csúszdapark Barack Thermal Resort
forrás: Barack Thermal Resort

Csatlakozz wellness-utazós csoportunkhoz is, ahol rendszeresen értesülhetsz fürdős eseményekről sok-sok külföldi és belföldi utazós témával együtt, vagy iratkozz fel a hírlevélre.

Fürdőbaráti üdvözlettel,
Mr Spabook

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé, minőségibb eszközök (tárhely, fényképező, jogász(!) stb) megvásárlásával. Hálás köszönet érte, ha méltónak találod rá a Spabook-ot!