Budapesti fürdők kedvezmények Rudas fürdő

40% kedvezménnyel várnak a budapesti fürdők

by admin

A nyári csúcsidőszak gyakran okoz zsúfolt pillanatokat egy-egy térségben, de idén Budapest szinte üres, az árak pedig nagyon kedvezőek. A budapesti fürdők 40%-kal olcsóbb belépőkkel várnak, a hotelek akcióznak, érdemes a fővárosban tölteni néhány napot.

Mr Spabook mindig arra igyekszik ösztönözni az olvasókat, Benneteket, hogy legyetek tudatosak. Adok hozzá rendszeresen muníciót, hogy mire érdemes figyelni, mit érdemes 1-1 helyen elvárni és mi az, amit viszont nem illik. Látva a helyenként furán alakuló árakat és átérezve nagyon sok család helyzetét, akik nem tudnak elutazni nyaralni, mert kiszorultak és nem találtak maguknak helyet, bedobok most egy szokatlan ötletet:

Üdülj Budapesten!

Miért? Azért, mert a világ egyik legjobb városa, számomra pedig konkrétan a legjobb, ahol élni lehet. Nagyszerű és érdekes dolgok vannak itt, amikre a szürke hétköznapokon nincsen időnk rácsodálkozni. Se azoknak, akik itt élnek, se azoknak, akik vidékről jönnek errefelé időnként. Nagyon kicsi a valószínűsége, hogy lesz még olyan kedvező lehetőség, mint most.

Rengeteg jó hely kelleti magát áron alul, a túlélésért küzdve. Ha most ezek közül választotok, nem csak Ti érezhetitek jól magatokat, hanem nagyon komoly segítséget is nyújtotok a gazdaságunknak és jó néhány munkahelyet is megmenthettek vele – pusztán mellékesen. Van Budapest Kártya is, ami elég sok további kedvezményt, meg ingyenes tömegközlekedést is biztosít.

Budapesti fürdők 40% kedvezménnyel

A Budapest Gyógyfürdői Zrt. által üzemeltetett patinás, történelmi fürdőink piaca elsősorban a külföldi turisták voltak, érthető okokból, hiszen mi itthonról nem tudunk ennyien elmenni fürdőzni minden nap. A külföldieknek viszont adjuk már legalább közelítőleg világpiaci áron, így is olcsók voltak a jegyek nemzetközi összevetésben.

Barátságos lépésnek tartom, hogy most, amikor a külföldi vendégek elmaradnak, a hazai fürdőzőket célozzák meg és biztosítanak számunkra megfizethető árakat. Hozzáteszem, a törzsvendégeknek eddig is volt lehetősége kedvező áron látogatni ezeket a helyeket például a Zsigmondy Klubkártyával.

Tehát, lássuk az árakat:

A Széchenyi, Rudas, Lukács és Csillaghegyi fürdőkben van lehetőség jóárasított pancsolásra és rácsodálkozásra, hogy mi minden értékünk is van nekünk idehaza. Egész júliusban és augusztusban az alábbi díjszabás van érvényben:

FürdőHétköznap érvényes árHétvégén érvényes ár
Széchenyi fürdő3 500 Ft3 900 Ft
Rudas fürdő4 900 Ft5 900 Ft
Lukács fürdő2 200 Ft2 500 Ft
Csillaghegyi fürdő2 200 Ft2 500 Ft
40% kedvezményt tartalmaznak az árak.

A Széchenyiben külön programsorozat is indult #nemaradjotthon jeligére, erről itt olvashattok részleteket.

Minőségi wellness hétvége és luxus hotel szállások olcsón

A minap írtam erről egy Facebook bejegyzésben. Érdemes rákeresni a budapesti szállásokra és utána közvetlenül náluk foglalni. Megmondjátok, hogy mennyiért láttátok a neten és ha adják annyiért, akkor mentek.

Fogtok találni 40-60 ezer forint/2 éjszaka/szoba ajánlatokat 4 csillagos szinten, medencés, illetve wellnesses helyeken. Nálam titkos tipp például a Margit szigeten lévő szálloda, mert az mégis kint, avagy bent van a zöldben, vagy szemben vele a Helia, vagy éppen az Aquincum. De aki kipróbálna valamilyen luxust, nyugodtan nézelődhet a Duna-part mentén akár Pesten, akár Budán az 5 csillagosok között is. Nyilván vannak, amik drágábbak most is, de egészen biztosan mindenki talál a pénztárcájának megfelelő helyet. Ha pedig itt laktok és szállodába nem mennétek, akkor még mindig megengedhettek magatoknak egy ünnepi vacsorát valamelyik nap az egyik hotelben vagy jó étteremben (már amelyik ki tudott nyitni egyáltalán), és közben minden nap elmentek egy másik fürdőbe, vagy éppen kirándulni a környéken, esetleg beach feelinget kóstolni a Lupára.

Na erre mondjatok valamit: 5 csillagos hétvége 2 főre 60 ezer forintért a kb. 200000 helyett?! Ha elegetek van abból,…

Közzétette: Spabook – 2020. augusztus 6., csütörtök

Ki lehet tehát találni remek budapesti szabadságokat sok-sok programmal, jó minőséggel, kedvező árakkal.

Budapest mellett szívesen látunk wellness-utazós csoportunkban is.

Kinek jött meg a kedve? Írd meg itt, Te mit néznél meg Budapesten!

Bárhová is mentek, jó utat, sok élményt kívánok!
Fürdőbaráti üdvözlettel,
Mr Spabook

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé. Hálás köszönet érte, ha méltónak találod rá a Spabook-ot!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben