Ingyenes strandolás a debreceni strandon – a helyi végzős diákok számára

by Waterfan
Debrecen Aquaticum strand úszómedence csúszda

A debreceni Aquaticum Strand június 20-án nyitotta meg medencéit a nagyérdemű előtt, a végzős diákok pedig lehetőséget kapnak arra, hogy ingyenesen kipróbálják.

A debreceni polgármester, Papp László a Facebook oldalán tette közzé a felhívását, amiben úgy fogalmaz, hogy:

[…]egy debreceni diák nem zárhatja diákéveit életre szóló élmény nélkül.Kárpótlásul az elmúlt tanév nehézségeiért egy különleges élménnyel szeretnénk megajándékozni benneteket. Töltsetek el egy felejthetetlen napot közösen az új Aquaticum Debrecen Strandon!

A végzős fiatalokat június 30-án, kedden reggel 9-től este 7-ig várják a vadonatúj létesítményben. A belépéshez diákigazolvány felmutatása szükséges.

A Debrecen Aquaticum Strand nyitását megelőzően interjút készítettem a strandot tervező építész irodával, alább olvashatjátok el, hogy miért lett olyan, amilyen, mi volt a koncepció.

Szeretettel várunk zárt wellness-fürdős csoportunkban is, ahol elsőként értesülhetsz fürdős eseményekről is, sok-sok utazós témával egyetemben.

Fürdőbaráti üdvözlettel,
Mr Spabook

Ez is érdekelhet

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom Read More

Privacy & Cookies Policy