easyJet járatmódosítás ingyenes járatmódosítási díj

Ingyenes járatmódosítást jelentett be az easyJet

by admin

Az easyJet járatmódosítás ingyenes lesz minden járatra és minden jegytípusra az utazást megelőző 14. napig, mindaddig, amíg utazási korlátozások vannak érvényben.

Johan Lundgren vezérigazgató az ügyfeleknek címzett levelében azt írta a napjainkra már megszokottá vált biztonsági ígéretek és az egészség fontosságának hangsúlyozása mellett, hogy:

„Az easyJetnél jobban ismerjük Európát, mint bárki más. Ezért, a Covid-19 fényében, elindítottuk a „Europe with Confidence Pledge”, azaz „Nyugodtan Európa körül Ígéret programot”. Ígérjük Önnek, ügyfeleinknek, hogy figyelni fogunk jólétükre, megerősítjük a fenntarthatóság iránti elkötelezettségünket”

Az easyJet járatmódosítás számunkra igazán fontos része a légitársaság oldalán:

easyJet járatmódosítás ingyen

Fordítom a képernyőmentést:
Mint mindig, a korai foglalás általában kedvezőbb árakon lehetséges. Megértjük azonban, hogy a foglalás jelenleg bizonytalan, ezért szeretnénk biztonságos nyugalmat kínálni foglaláskor. Az utazási korlátozások ideje alatt ingyenesen módosíthatja járatait 14 nappal az indulás előtt.

Most egyébként repjegyet is lehet nyerni tőlük, de ezt már csak addicionális infónak írom meg, ha van közöttetek játékos kedvű, akkor hajrá és sok sikert!

Utazós és fürdős információkkal, saját történetekkel rendszeresen jelentkezem, ha szeretnél ezekről értesülni, akkor kövesd az oldalt, vagy iratkozz fel a hírlevelemre.

Kellemes utazást,
Mr Spabook

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé. Hálás köszönet érte, ha méltónak találod rá a Spabook-ot!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben