Spabook.net Kassay Tamás

Az Év Hotele döntőseinek listája

by Waterfan

7 szálloda jutott be a döntőbe, melyik lesz vajon az Év Hotele 2019-ben?

A közönségszavazások hátulütője, hogy bárki részt vehet rajta és a győztes leginkább az lesz, aki a legjobban tud mozgósítani. Nagyok előnyben, de én azért végignéztem a listát, ami alapján az én szubjektív listám egyértelmű. Nem teszem közzé, izgatottan várom az eredményt és nagyon drukkolok a Donautica csapatának, mert végtelenül szimpatikus a teljes koncepció, amit az a szálloda képvisel, azzal együtt, hogy minden döntőbe jutott szállodának és az ott dolgozóknak gratulálok!

A döntősök listája az alábbi, a lista NEM preferencia sorrendet jelöl, hanem abc rendben van. A nevekre kattintva meg tudjátok nézni a szállodák saját honlapját, mellette pedig a booking-os linken keresztül a véleményem szerint leginkább hiteles összképet adó értékeléseket. Amikor foglalok, ha esetleg közvetlenül, vagy másik foglalóportálon keresztül teszem is meg, mindig a booking-os értékeléseket olvasom el, mert tapasztalataim szerint nagy átlagban ennek a pontszámai tükrözik leginkább az adott helyen várható élmény fokát:

Donautica Étterem és Hotel****superior [booking profil]
Hotel Kapitány Wellness****superior [booking profil]
Hotel Silverine Lake Resort****superior [booking profil]
Hotel Visegrád**** [booking profil]
Komló Hotel**** [booking profil]
MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior [booking profil]
Mesés Shiraz Hotel [booking profil]

Az Év Hotele szavazáson itt tudod leadni a voksodat.

Ha szimpatikusnak találod az oldalam, akkor nagyon örülök neki, ha megosztod a bejegyzést és segíted, hogy még több érdekességről tudjak írni a jövőben.

Jó utat, sok élményt, például Thaiföldön, Macedóniában, vagy épp Grúziában – útleírások.
Mr Spabook

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben