20000 belépőt vettek a Harkányi fürdő május 29-i újranyitása előtt

by admin
Harkány fürdő nyitva

A Harkányi Fürdő a helyi szálláshelyek és Harkány önkormányzatának összefogásának köszönhetően újra megnyílik 2020. május 29-én pénteken, egyelőre még korlátozott nyitva tartás mellett.

A hely rendkívül népszerű, hiszen jobbnál jobb programokat szerveznek folyamatosan. Ha még nem hallottál volna a Harkányi Fürdőfesztivál minden évben megrendezésre kerülő nagyszabású eseményéről, a Csúszdabajnokság kuriózumán keresztül a rendszeresen megtartott zenés éjszakai fürdőzésekig és a szaunaestekig, akkor most már képben vagy. Elég jól hangzanak ezek, remélem, hogy az egyikre el fogok tudni menni kipróbálni. Ami biztos: a gyógyfürdő hamarosan nyit, köszönhetően a helyi önkormányzat és a szálláshelyek összefogásának.

A 20 000 darab fürdőbelépőt az összefogásban résztvevő szállodák vásárolták meg előzetesen, így azokat ők is értékesíteni fogják.

A gyógyfürdő tájékoztatása alapján az alábbi szálláshelyek vesznek részt ebben:
Thermal Hotel, Dráva Hotel, Baranya Hotel, Hotel Platán, Xavin, DiVina Botique, Lídia, Átrium, Siesta Club, Arborétum, Well Hotel, Harka Hotel és a No Stress Panzió.

A cél ezzel az egésszel az, hogy a város legfőbb vonzerejének számító létesítménybe minél előbb vissza tudjon térni az élet, hiszen a környék többi szolgáltatásának a sikere is múlik fürdő sikerén. Mondhatjuk, hogy a desztináció menedzsment egyik alapját, az együttműködés példáját látjuk most a gyakorlatban is megvalósulni.

A Harkányi fürdő megnyitásával kapcsolatban fontos tudni, hogy egyelőre az 5. és 6. számú, úgynevezett Lepke medencék várják majd a fürdőzni vágyókat, minden nap 10-től 18 óráig.
A gyógymedencék, valamint gyógy- és wellness szolgáltatások egyelőre még nem vehetők igénybe.

Ameddig a gyógyfürdő csökkentett szolgáltatásokkal üzemel, addig egységes, kedvezményes jegytípust vezetnek be, ennek részleteiről a fürdő hamarosan tájékoztatást fog kiadni. A ki- és beléptetés a Bajcsy-Zsilinszky utca 2. szám alatti főbejáraton fog történni.

A Harkányi fürdő biztonságos üzemelése

Harkányi fürdő nyitás

A gyógyfürdő a Nemzeti Népegészségügyi Központ május 7-én kiadott tájékoztatása alapján kezdi meg működését:

  • Maximalizált vendéglétszám a fürdő területén (16m2/fő), a medencékben (4m2/fő)
  • A pénztárakban gyorsított kiszolgálást biztosítanak
  • Kézmosási és kézfertőtlenítési pontokat alakítanak ki
  • Naponta többször fertőtlenítik a beléptetőzónákat, öltözőket, zuhanyozókat, mosdókat.
  • Általános kérés minden fürdőben, hogy a nem közös háztartásból érkező vendégek tartsák be a 1,5 méteres távolságot.

Érdekelnek az utazós és termálfürdős témák? Ebben a csoportban beszélgetünk róluk.
Mi a véleményed erről az akcióról? Itt elmondhatod.

Kellemes fürdőzést, jó élményeket!
Mr Spabook
képek: Harkányi Gyógyfürdő Zrt. Facebook oldala

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé. Hálás köszönet érte, ha méltónak találod rá a Spabook-ot!