Spabook.net Kassay Tamás

Járatlan Utakon Fesztivál

by Waterfan

A magyar világjárók ünnepe! Vetítésekkel, táncos előadásokkal színesített, 2 napos programsorozat, amely összeköti mindazokat, akik nyitottak a világra és szeretnék megismerni.

A rendezvény elsődleges célja, hogy az előadók példáján keresztül bebizonyítsa, hogy nem feltétlenül sok pénz kell az utazáshoz, hanem sokkal inkább természetes kíváncsiság, eltökéltség és kétségtelenül elkerülhetetlen a komfortzónánkból való kilépés is. Mindez lehetséges, és a színre lépő 50 előadó ezt be is mutatja a saját életükön, utazásaikon keresztül.

Ha szeretnél megismerni egészen elképesztő élettörténeteket, ha szeretnél különleges dolgokat megtudni a világ legkülönfélébb országairól, ha szeretnéd megérteni, hogyan lehet szinte semmi pénzből akár több hónapig utazgatni, és szívesen találkoznál a világra nyitott, jófej emberekkel és világutazókkal, akkor gyere el november 23-24-én a Fáklya Klubba a Csengery utca 68-ba és jelezd érkezésed a FB eseményben. Segíted a rendezvény létrejöttét, ha megosztod. A Szervezők nevében is hálás köszönet érte!

A Spabook-kal korábban már 3 alkalommal kaptam lehetőséget előadást tartani. Az idei évben is találkozhattok velem, ezúttal kerekasztal beszélgetések során igyekszem minél több tudást és tapasztalatot átadni az érdeklődőknek. A mostani alkalommal az alábbi témákban fogok beszélni:

November 23. szombat

  • Ausztrália és Új-Zéland
  • Ázsia, minden ami kelet
  • Európai hosszú hétvégék, nyaralások

November 24. vasárnap

  • Ázsia, minden ami kelet
  • Blogolás, szponzorok, médiában megjelenés
  • Repjegy, buszjegy, hajók, szállásfoglalási tippek
  • Belső utazás, avagy az utazás lelki oldala

A rendezvény hivatalos honlapját is ajánlom figyelmedbe, ahol részletesen bemutatkoznak az előadók és a program is megtalálható.

Találkozzunk a Fákyla Klubban, a 9. Járatlan Utakon Fesztiválon, Magyarország legnagyobb, független utazós rendezvényén

Üdv,
Mr Spabook

Képtalálat a következőre:„Járatlan Utakon Fesztivál Spabook”

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben