Katonazenekar koncert Csepel Királymajorban

Katonazenekar tartott koncertet Csepelen (VIDEÓ)

by Waterfan

Este 8 órakor koncert színesítette a lakótelepeken szokássá vált, köszönetnyilvánító tapsvihart Csepelen, április 8-án. Videós beszámoló következik.

Naplementekor előkerült egy profi drón, távolról azt hittem, hogy egy alacsonyan szálló kisrepülő, le is csekkoltam gyorsan a flightradar-on, de az persze nem mutatott semmit. Elindultam hát közelebb, hogy mégis milyen UFO-t látok. Közben eljött mellettem két katonai rendészet feliratú kocsi szirénázva, kék villogóval. Erre megjegyeztem magamban, hogy na akkor ez egy illegális drón lesz, a srác búcsút inthet a szerkezetének és akkor még olcsón megússza a bulit. Gondoltam, megnézem már a jelenetet, ahogyan előveszik emberünket, így hát folytattam az egészségügyi sétámat a drón irányába. Elérkeztem a József Attila utca legvégébe, ahol meglepetésemre néhány állvány, fotós lámpa és pár egyenruhás katona állt.

Menten leesett, hogy a drón velünk van és nem ellenünk. A villogós kocsikkal az imént nem intézkedni jöttek, hanem tiszteletüket tenni valami eseményen. 19:50 volt ekkor, gondoltam megvárom már, mi fog történni. Arra tippeltem, hogy egy rövid koncertet fognak adni a fúvósok, ezzel színesítve az immáron szokássá vált este 8 órai köszöntést, amivel a lakásokban, kvázi karanténban élő emberek megköszönik az egészségügyi dolgozók (és mindenki más) munkáját, akik a járvány ideje alatt mindent megtesznek azért, hogy az élethez szükséges ellátás működni tudjon.

Bár én utazásról, termál fürdőkről és wellness szállodákról szoktam írni, idehaza sokáig nem lesz erre lehetőségem, ellenben érdekes dolgokat korábban is megosztottam már. Elővettem hát a telefonomat és élőben közvetítettem a kis eseményünket, amire Csepeliként végtelenül büszke vagyok.

Remélem sokan megosztják majd ezt a cikket a videóval, hogy az ország minden részére eljusson, milyen csodák történnek itt Csepelen, egy lakótelepen.

Mivel a felvétel élő, ezért nem tudtam pontosan, mikor fognak kezdeni, pár perc várakozás van az elején. Aki nem szeretne várni, az tekerjen 3:40-hez. Utána 4 dalt játszottak el, közöttük a Beatles ikonikus slágere, a Yesterday volt számomra a legkedvesebb. Csodálatosan játszották, le a kalappal a zenészek előtt! Köszönjük!

Mit szólsz, hogy tetszett? Mondd el itt!

Jó utat, sok élményt – ha majd a járvány elmúltával útnak indulsz-, addig pedig a wellness csoportban tárgyaljuk ki a jó utazós lehetőségeket.
Mr Spabook

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben