A Megváltó Krisztus szobra Rio de Janeiróban

Magyar üzenet a Krisztus szobron Rio de Janeiróban

by admin

Fényjátékkal üzent a világnak az ikonikus Krisztus szobor, pontosabban azon keresztül Orani Tempesta brazil érsek húsvéti szolgálata során, amelyet a Rio de Janeiróra néző szobor mellett tartott. Az ikonikus emlékmű megvilágításához speciális LED-es fénytechnikát használtak, amivel orvosi köpenybe bújtatták Jézust és sztetoszkópot is adtak a nyakába, hogy ezzel tisztelegjenek Brazília és a világ többi országának egészségügyi dolgozói előtt. 

A fényfestés során üzentek az otthon lévő embereknek is, az üzenetek között pedig – számomra végtelenül megható és igazán szívdobbantó módon – magyar felirat is megjelenik, nézzétek figyelmesen a videót, amit javaslok kitenni teljes képernyőre a kis kocka ikonnal a jobb alsó sarokban!

A 98 méter magasságú szobron orvosok és ápolónők videóit és az egész országból származó hétköznapi emberek üzeneteit is megjelenítették.

A Megváltó Krisztus szobra Rióban

Rióban sosem jártam még, de köszönöm brazil barátainknak, hogy gondoltak Magyarországra is. Tegnap Budapestről hoztam új, érdekes és látványos videót, ha még nem láttad, akkor most pótolhatod.

Benned is megmozdított valamit? Mi a véleményed? Mondd el itt

Jó utat, sok élményt – ha majd a járvány elmúltával útnak indulsz-, addig pedig a wellness csoportban tárgyaljuk ki a jó utazós lehetőségeket.
Mr Spabook

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben