Magyarország télen is vár! Újabb MTÜ kampány a belföldi turizmusért

by Waterfan

Magyarország télen is vár! címmel országos kampányt indít a Magyar Turisztikai Ügynökség. A kampányban számítanak a fürdők, szálláshelyek, vendéglátóhelyek, turisztikai szolgáltatók és attrakciók aktív közreműködésére.

Az MTÜ a Magyarország télen is vár! kampány kapcsán várja mindazon hazai fürdők, éttermek, szálláshelyek és egyéb turisztikai attrakciók, szolgáltatók jelentkezését, amelyek szívesen együttműködnének a belföldi turisztikai forgalom élénkítése céljából.

Ezeknek a kampányoknak a célja az, hogy felhívja a figyelmünket arra, hogy személy szerint is sokat tehetünk azért, hogy fenn tudjuk tartani a turizmus és a gazdaság működését Magyarországon. A turisztikai szektort azzal tudjuk segíteni, ha – a kellő óvintézkedések betartása mellett – kimozdulunk és belföldön töltjük el a szabadidőnket, méghozzá télen is, hiszen Magyarország télen is vár rengeteg szép látnivalóval, gyakran hófödte tájakkal, gőzölgő termál medencékkel!

Magyarország télen is vár kampány belföldi turizmus marketing vendégélmény tanácsadás szállásmarketing
Varázslatos élmény télen fürdőbe járni!

A szabályok alapján tehát tervezhetünk kirándulásokat, vagy akár téli üdülést is és felfedezhetjük Magyarország látnivalóit.

Magyarország télen is vár kampány jelentkezési információk

Frissítés: a Magyarország télen is vár! kampányban a Spabook is részt vesz. Ha vendéglátóhelyed van, vedd fel velem a kapcsolatot, örömmel támogatom a működésed innovatív megoldásokkal vendégélmény, szállás marketing és közösségi marketing területeken. A Spabook ajánlatát itt találod.

Az utóbbi hónapokban találkozhattunk már az MTÜ Visszajövünk kampányában, amelyben szintén részt vettem, valamint a HungaryNextVan jövőnk! című turizmusmentő kampányával is, amiben a Spabook is megjelent, és erre szintén nagyon büszke vagyok.

Amennyiben utazási ajánlatokat kereső vendég, utazó vagy, szeretettel várunk zárt wellness-utazás csoportunkba, ahol szállás értékeléseket és véleményeket olvashattok, sok inspiráló tartalom és jófej emberek társaságában. A Magyarország télen is vár! ajánlatokból is szemezgethettek majd.

A programba az MTÜ a tájékoztató oldalán leírtak szerint, az oldal alján található jelentkezési lap kitöltésével lehet jelentkezni.

Azok a szervezetek és vállalkozások, amelyek november 11-ig csatlakoznak a kampányhoz, vállalják, hogy 2020. november 16. és 2021. januárt 3. között Magyarország télen is vár! néven speciális ajánlatot hoznak létre.

Magyarország télen is vár ajánlatok elérhetősége

A csatlakozó partnereket az MTÜ a csodasmagyarorszag.hu weboldalon gyűjti össze és teszi közzé, az ajánlatokat pedig országos kampányában kiemelten is fogja népszerűsíti.

Érdeklődéssel várom, hogy az ajánlatok minősége és tartalma fog-e meglepetést okozni számunkra. Világutazóként szívesen utazom idehaza is, ha jó és szerethető ajánlatokkal találkozom.

Érdekelnek a hazai és nemzetközi utazással kapcsolatos, wellness és termálfürdős témák? Akkor közöttünk a helyed, várunk!

Kellemes belföldi barangolást kívánok!
Mr Spabook
vendégélmény tanácsadó
okl. turisztikai fejlesztési menedzser
fotó: forrás

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben