Mikor nyithatnak a vendéglátóhelyek? Utazó blogger indított felmérést, hogy kiderüljenek a várakozások

by Waterfan
mikor nyithatnak újra vendéglátóhelyek utazó blogger felmérés várakozások szálloda fürdők éttermek

Körbefutott a sajtón, hogy csak Pünkösdkor lesz újranyitás, ezt valószínűsítette ugyanis a Magyar Éttermek és Szállodák Szövetsége a tagjainak küldött körlevélben. Erre aztán az Kormányzati Tájékoztatási Központ úgy reagált, hogy ez rémhír, ilyen döntés nem született.

A belföldi és külföldi turizmus helyzetét naprakészen követjük a Spabook-on. Ezért talán van némi érdekesség vonzata annak, hogy az utazáskedvelő nagyközönség hogyan is látja a helyzetet, mennyire tűnik rémhírnek az, amit a Szövetség körbeírt a tagok számára.

Segíthetünk eldönteni, hogy ez pesszimista várakozás-e vagy sem, az utazó blog Facebook oldalán ugyanis szavazni lehet arról, hogy véleményünk szerint vajon mikor lehetnek újra nyitva a szállodák, a fürdők és az éttermek olyan szabadon, mint a híres neves, sok szempontból rekord 2020-as AUGUSZTUSBAN voltak.

Ide kattintva lehet beküldeni a szavazatot

Decemberben mi így láttuk a jövőre vonatkozó helyzetet

A témáról már ebben a vlogban is volt szó, akkor szakértőként megtettük tippjeinket, ami persze pusztán vélemény, de egyelőre -sajnos- továbbra is vállalhatónak tűnik. A video ott indul el, ahol a válasz következik:

Szállásokkal kapcsolatos véleményekről, utazós és fürdős eseményekről értesülhetsz a zárt csoportunkban, várunk szeretettel.

Biztonságos utat, sok élményt a nehézségek közepette is!
Mr Spabook
turisztikai fejlesztési menedzser
vendégélmény tanácsadó

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre tartalmakat tehessek közzé.

Ez is érdekelhet

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben