Mikor nyithatnak a vendéglátóhelyek? Utazó blogger indított felmérést, hogy kiderüljenek a várakozások

by Waterfan
mikor nyithatnak újra vendéglátóhelyek utazó blogger felmérés várakozások szálloda fürdők éttermek

Körbefutott a sajtón, hogy csak Pünkösdkor lesz újranyitás, ezt valószínűsítette ugyanis a Magyar Éttermek és Szállodák Szövetsége a tagjainak küldött körlevélben. Erre aztán az Kormányzati Tájékoztatási Központ úgy reagált, hogy ez rémhír, ilyen döntés nem született.

A belföldi és külföldi turizmus helyzetét naprakészen követjük a Spabook-on. Ezért talán van némi érdekesség vonzata annak, hogy az utazáskedvelő nagyközönség hogyan is látja a helyzetet, mennyire tűnik rémhírnek az, amit a Szövetség körbeírt a tagok számára.

Segíthetünk eldönteni, hogy ez pesszimista várakozás-e vagy sem, az utazó blog Facebook oldalán ugyanis szavazni lehet arról, hogy véleményünk szerint vajon mikor lehetnek újra nyitva a szállodák, a fürdők és az éttermek olyan szabadon, mint a híres neves, sok szempontból rekord 2020-as AUGUSZTUSBAN voltak.

Ide kattintva lehet beküldeni a szavazatot

Decemberben mi így láttuk a jövőre vonatkozó helyzetet

A témáról már ebben a vlogban is volt szó, akkor szakértőként megtettük tippjeinket, ami persze pusztán vélemény, de egyelőre -sajnos- továbbra is vállalhatónak tűnik. A video ott indul el, ahol a válasz következik:

Szállásokkal kapcsolatos véleményekről, utazós és fürdős eseményekről értesülhetsz a zárt csoportunkban, várunk szeretettel.

Biztonságos utat, sok élményt a nehézségek közepette is!
Mr Spabook
turisztikai fejlesztési menedzser
vendégélmény tanácsadó

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre tartalmakat tehessek közzé.