Barlangfürdő nyitás

Nyílik a Miskolctapolcai Barlangfürdő, méghozzá minden szolgáltatásával

by admin

A Barlangfürdő örömmel jelentette be, hogy június 27-én, szombaton újra megnyílik, méghozzá teljes szolgáltatáspalettájával együtt. Néhány korlátozás marad, de szaunaszeánsz lesz.

Használhatóak lesznek a gyermekmedencék játékai, működni fognak az élményelemek és látogatható lesz a Szaunapark is.

Az Aquaterápia néhány nappal később, július 1-jétől várja a vendégeket.

Barlangfürdő: nyitás utáni korlátozások

Belépéskor hőmérőzés segít abban, hogy lázasan, vagy hőemelkedéssel ne léphessen be senki. Kötelező továbbá kézfertőtleníteni belépéskor, viszont szájmaszk használata nem kötelező és létszám korlátozás sincs érvényben.

Szárazlábas túra a Barlangfürdőben

A lezárás alatt egyébként kuriózumnak számító bejárásokon lehetett részt venni, amiknek alkalmával be lehetett pillantani a „barlangfalak” mögé, feltárult a kazánok, csövek titkos világa, be lehetett menni olyan elzárt, üzemi területekre is, ahová fürdőző vendégként a hétköznapokban nincsen lehetőségünk.

Mi a helyzet a többi fürdő létesítménnyel?

A Miskolci Fürdők Kft. több egységet is üzemeltet, ezek közül a Miskolctapolcai Strandfürdő és Selyemréti Strandfürdő május 30-án már megnyitotta kapuit. Utolsóként csatlakozik hozzájuk a jelentős fedett részekkel rendelkező Barlangfürdő.

Miskolctapolca Barlangfürdő és Szauna Park nyitva tartás

A 2020. június 27-i nyitás után a korábbi időrendnek megfelelően tart nyitva a fürdő.
Hétfőtől vasárnapig és ünnepnapokon: 9:00 – 20:00
Pénztárzárás: 19:00
Medencék zárása: 19:30

Barlang Aquaterápia:
Hétfőtől péntekig: 08:00-19:00
Szombaton, vasárnap és ünnepnapokon: 09:00-19:00
Pénztárzárás minden nap: 18:00

Szeretettel várunk zárt wellness-fürdős csoportunkban is, ahol elsőként értesülhetsz fürdős eseményekről is, sok-sok utazós témával egyetemben.

Fürdőbaráti üdvözlettel,
Mr Spabook

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé. Hálás köszönet érte, ha méltónak találod rá a Spabook-ot!

  

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben