Spabook.net Kassay Tamás

Kiadó Airbnb lakások 100.000 Ft/hó alatt

by Waterfan

Sok szép Airbnb lakás lett kiadó olcsón, az eddig megszokott piaci ár alatt. Érdemes körülnézni és átgondolni a lehetőségeket!

Az Airbnb-t eddig kizárólag az utazás miatt említettem mint szállásfoglalási lehetőség. Most azonban érdemes körülnézni az ingatlankereső oldalakon, mert elég sok, eddig turistákat fogadó lakás került fel oda, általában olcsóbban, mint a hasonló lakások.

olcsó kiadó lakás Budapest Airbnb

A képen látható 40 négyzetméteres lakás a Király utcában havonta 60.000 forint + rezsi áron kelleti magát. (A link addig fog élni, ameddig a hirdetés, lehet, hogy csak néhány órán vagy napon keresztül, amíg valaki el nem happolja, ezért ne lepődj meg, ha megnyitod és már nem lesz aktív!) 

Fontos: Ha alkudozásra adod a fejed, szigorúan ragaszkodj a szerződéshez és alaposan gondold át annak minden részletét. Ezek a lakások a mostani havi díjuk sokszorosát is termelhették a tulajdonosaiknak, és ha az utazós piac újra beindul, akkor nem megfelelő, és nem atombiztos szerződés hiányában két dolog történhet. Vagy komoly áremeléssel szembesülsz, mintha turista lennél, vagy szimplán költöznöd kell. Tehát a cél: X időre, árváltoztatás feltételeit előre rögzítve írjátok alá. Aki kummant, azzal nem kell foglalkozni, maradj akkor a mostani helyeden.

Lássuk, miket találtam 2 perc kereséssel 100.000 forint/hó alatt, de ha valaki jobban belemerül, biztos vannak még vonzó lehetőségek a 150.000-es tartományban is, és akkor adott esetben a mostani áradon tudsz sokkal szebb, vagy nagyobb lakásba átköltözni.

Airbnb lakás kiadó albérlet Budapesten

Ez a galéria lakás a Ráday utcában 80.000 forintba kerül havonta. A bútorokat kialkudnám az emberrel, hogy tegye be a sufniba és hoznék magamnak helyettük másikat, mert bár lehet, hogy van akinek bejön ez a vintage stílus, de azért a felfújható matracos franciaágy imitáció alkalmatlan a tisztességes alváshoz. Tehát, mint általában semmi nem tökéletes, de alakítani vélhetően lehet a dolgokon.

Gyűjtöttem még pár linket: ezt, meg ezt és ezt, a címlapfotón lévő lakást pedig itt találod havi 75.000 forintért.

A bejegyzésem célja azonban nem a konkrét helyek reklámozása, hanem gondolatébresztés mindazok számára, akik albérletben élnek. Nézzetek szét, járjatok nyitott szemmel, gondoljátok át a lehetőségeiteket, mert aki most szemfüles, sokat javíthat a lakhatási körülményein, vagy annak a költségein.

Mi a véleményed? Itt megírhatod!

Jó utat, sok élményt – ha majd a járvány elmúltával útnak indulsz-, addig pedig a wellness csoportban tárgyaljuk ki a jó utazós lehetőségeket.
Mr Spabook

forrás: Ingatlan.com keresője

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben