A Qatar Airways menetrend bővítést jelentett be – 430 járat hetente

by admin
Qatar Airways Budapest Doha menetrend

A Qatar Airways az újraindítás napjának nevezte el július elsejét, szerdától ugyanis 11 újabb desztinációt repül, ez pedig a legnagyobb hálózatbővítés a légitársaság történetében egyetlen nap alatt.

A katari légitársaság július közepére már 65 célállomásra repül, heti 430 alkalommal.

Doha – Budapest járat menetrend bővülés

Qatar Airways Dreamliner Budapest Doha

E héttől kezdve a Qatar Budapest – Doha járatok száma 3-ról 4-re emelkedik, így az eddigi hétfő-szerda-péntek napok mellett már vasárnap is közvetlen összeköttetés lesz a Közel-keleti állam fővárosával.

Korábban beszámoltam róla, hogy egyik kedvenc gépemmel repülnek ezen az útvonalon, a bejelentés szerint továbbra is Dreamlinerrel (B787-800) repülhetünk ezen a szakaszon.

Különleges utazási feltételek a Qatar Airways-nél

Ahogy megszokhattuk tőlük, a hozzáállásuk kifejezetten utasbarát. Most is hozzák a formájukat, ugyanis 5 pontos szolgáltatáscsomagot dolgoztak ki, hogy ebben a kiszámíthatatlan időszakban is olyan biztonságban érezhessük az utazásunkat, amennyire az lehetséges. Nagy vonalakban, részletek nélkül a lényeg:

  • A megváltott jegyek 2 évig érvényesek.
  • Korlátlanul módosítható a dátum és a desztináció is (5000 mérföldön belül).
  • A jegyek beválthatók voucher-re, 10%-kal magasabb áron.
  • A jegyeket Qmiles mérföldekké is lehet konvertálni, a pontok 3 évig érvényesek.
  • Ha egy járatot esetleg törölnek, akkor az eredeti fizetési formának megfelelően visszatérítik a repülőjegyek árát.

Érdekelnek utazós, wellnesses témák? Várunk szeretettel a csoportunkban, ahol rengeteg információt szerezhetsz jövőbeli útjaidhoz.

Jó utat, sok élményt,
Mr Spabook

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé. Hálás köszönet érte, ha méltónak találod rá a Spabook-ot!