Globális felmérés a fürdőipar fenntarthatóságáról

by Waterfan
spa fürdő fenntarthatósági felmérés
Yoann Boyer

A Fenntartható Fürdőszövetség (SSA) globális felmérést indított a fürdőipar fenntarthatóságáról.

A felmérést a spa világában tevékenykedők számára hozták létre azzal a céllal, hogy az eredmények alapján képet kapjunk a spa ipar jelenlegi globális viselkedéséről és a fenntarthatósági koncepciók megvalósíthatóságáról.

Az SSA 2020 második negyedévében indult, székhelye az Egyesült Királyságban van. A szervezet célja, hogy a fenntartható üzleti utat könnyebben elérhetővé és járhatóvá tegye az iparágban működő vállalkozások számára. A tudatosság és a fenntartható működés érdekében egyedi oktatási megoldásokat biztosít, valamint kutatásokat végez és javaslatokat fogalmaz meg.

“Ennek a felmérésnek az elindítása a legjobb mód arra, hogy széleskörűen elérjük a fürdők, wellness központok üzemeltetőit és létfontosságú kérdéseket tegyünk fel számukra. Az SSA áthidalja a szakadékot a fenntartható elképzelések és a gyógyfürdő vállalkozások között.”

– mondta Lucy Brialey, az SSA társalapítója.

A felmérés 2020 november 26-ig tart, a válaszokat ezen a linken keresztül lehet beküldeni. A résztvevők hozzáférést kapnak majd az előzetes eredményekhez, mielőtt 2021 januárjában hivatalosan is kihirdetik őket.

Érdekel a wellness és az utazás? Csatlakozz csoportunkhoz, ahol folyamatosan értesülhetsz szállás véleményekről, fürdős eseményekről és sok-sok utazós témáról is.

Fürdőbaráti üdvözlettel,
Mr Spabook

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé.

Ez is érdekelhet

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben