Globális felmérés a fürdőipar fenntarthatóságáról

by Waterfan
spa fürdő fenntarthatósági felmérés
Yoann Boyer

A Fenntartható Fürdőszövetség (SSA) globális felmérést indított a fürdőipar fenntarthatóságáról.

A felmérést a spa világában tevékenykedők számára hozták létre azzal a céllal, hogy az eredmények alapján képet kapjunk a spa ipar jelenlegi globális viselkedéséről és a fenntarthatósági koncepciók megvalósíthatóságáról.

Az SSA 2020 második negyedévében indult, székhelye az Egyesült Királyságban van. A szervezet célja, hogy a fenntartható üzleti utat könnyebben elérhetővé és járhatóvá tegye az iparágban működő vállalkozások számára. A tudatosság és a fenntartható működés érdekében egyedi oktatási megoldásokat biztosít, valamint kutatásokat végez és javaslatokat fogalmaz meg.

„Ennek a felmérésnek az elindítása a legjobb mód arra, hogy széleskörűen elérjük a fürdők, wellness központok üzemeltetőit és létfontosságú kérdéseket tegyünk fel számukra. Az SSA áthidalja a szakadékot a fenntartható elképzelések és a gyógyfürdő vállalkozások között.”

– mondta Lucy Brialey, az SSA társalapítója.

A felmérés 2020 november 26-ig tart, a válaszokat ezen a linken keresztül lehet beküldeni. A résztvevők hozzáférést kapnak majd az előzetes eredményekhez, mielőtt 2021 januárjában hivatalosan is kihirdetik őket.

Érdekel a wellness és az utazás? Csatlakozz csoportunkhoz, ahol folyamatosan értesülhetsz szállás véleményekről, fürdős eseményekről és sok-sok utazós témáról is.

Fürdőbaráti üdvözlettel,
Mr Spabook

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben