TOP 10 Halloween medence dekoráció

by admin

Halloween alkalmából új vendégek érkeznek a medencék partjára, sőt, a csontvázak a vízben is jól érzik magukat. Október 31-én este szeretettel köszöntjük őket és kellemes wellness élményeket kívánunk nekik!

Bár Magyarországon a Halloween nem tekint vissza régi hagyományokra, a jópofa jelmezek, dekorációk, és koronamentes időkben a Halloween bulik már elterjedtek. Más országokban, különösen ahol az időjárás is engedi, előszeretettel rendeznek medencés bulikat is ezen az estén.

Füstölők, gyertyák, kamu pókhálók töklámpások na és persze piros medence világítás teszi igazán ijesztővé a vicces dekorációkat. A képekre kattintva galéria nyílik:

Akik régóta olvassák a Spabook-ot, tudjátok, hogy mindig hosszú és az átlagnál részletesebb, több információkat tartalmazó cikkeket szoktam közzétenni. Most kivételt teszek, ugyanis úgy gondolom, itt most a képek önmagukért beszélnek és az egyedüli célom a szórakoztatás és az, hogy szerezzek Nektek néhány kellemes pillanatot.

Melyik a kedvenced? Van saját dekorációd otthon? Mutasd meg itt!

Ha érdekelnek a wellness és utazós témák, akkor csatlakozz csoportunkhoz, és értesülj turizmus hírekről, fürdős eseményekről és sok-sok utazós témáról is.

Mr Spabook
okl. turisztikai fejlesztési menedzser,
vendégélmény tanácsadó

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben