100000 jegy az egészségügyi dolgozóknak 40% kedvezménnyel a Turkish Airlines-tól

by admin
Isztambul-Ataturk-Nemzetközi-Repülőtér

A Turkish Airlines ma hajnaltól kezdődően 40% kedvezményt adó, repülőjegy foglalásra jogosító promóciós kódokat tett elérhetővé az egészségügyi dolgozók számára.

Lehetetlen teljes mértékben kifejezni hálánkat azoknak az egészségügyi dolgozóknak, akik mindenkor és bármilyen körülmények között gondozzák az életünket. Nagyrabecsülésünk jeléül 40% kedvezményt kínálunk az odaadó egészségügyi dolgozóknak és őket kísérő szeretteiknek.

-fogalmazott közleményében a légitársaság, amely az egészségügyi dolgozók kemény munkájának és odaadásának elismeréseként 100 000 promóciós repülőjegyet kínált fel.

A Turkish kedvezmény részletei, foglalás

Egészségügyi szakemberként bárki jogosult legfeljebb 4 darab, turistaosztályra, vagy akár business class-ra szóló, oda-vissza kedvezményes repülőjegy foglalására a Turkish Airlines hálózatán, bárhová. Azt fontos tudni, hogy a reptéri illetékre, adókra a Turkish promóciós ajánlata nem vonatkozik.

A 100 000 promóciós jegyet bárki igényelheti, Miles&Smiles törzsutas programba regisztráció után. Alapból érdemes gyűjteni a mérföldeket, én azokból utaztam el ingyen Isztambulba.

Regisztrációs időszak a Turkish kedvezményes repülőjegyekre2020. július 18-ig
Jegyvásárlási időszak2020. augusztus 1-ig
Utazási időszak2021. május 31-ig

A promóciós kód igénylésének sorrendjében lehet hozzájutni a kódokhoz, amit aztán a későbbi foglalás során lehet felhasználni és csökkenteni 40%-kal a jegyárakat. A Turkish nem bízza a véletlenre a dolgokat, a Miles&Smiles programon belül a regisztrációkor meg kell adni az egészségügyi foglalkoztatottságot igazoló okmány adatait.

Turkish Airlines promóciós jegy

Természetesen, mint minden ajánlatnak, ennek is vannak feltételei, amelyeket itt lehet megtekinteni. Hasonló, de mégis más kampányt indított a Qatar Airways is néhány héttel ezelőtt, de ott 1-1 országban hamar elfogytak a lehetőségek. Valószínűleg most sem tart örökké a történet, de egyelőre még lehet próbálkozni!

A Turkish Airlines több országba repül, mint bármelyik másik légitársaság:
126 országba juthatunk el vele.

Ha van ismerősöd, aki tudna élni a lehetőséggel, akkor küldd át neki a linket, vagy a bejegyzést!

Köszönöm a magam részéről is mindazoknak a munkáját, akik mindent beleadtak az elmúlt időszakban!

Üdv,
Mr Spabook

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé. Hálás köszönet érte, ha méltónak találod rá a Spabook-ot!