Új 4 csillagos szálloda nyílt: Willis Hotel Zalaegerszeg (videóval)

by Waterfan
Willis Hotel Zalaegerszeg szálloda

Zalaegerszeg wellness szállodával gazdagodott a Willis Hotel**** Business & Wellness, Zalaegerszeg fantázia névre hallgató egység személyében. Azon kevés új szállodák közé tartozik, amelyet 2020-ban adnak át.

A zalai megyeszékhely városközpontjában most átadott hotel elődje 1981-ben nyitotta meg kapuit Zala Hotel néven, végül Balaton Hotelként kezdte meg működését. Az eredeti szálloda sorsát a 2008-as világválság pecsételte meg, 2010-ben pedig bezárt. Az egykori szálloda épületét 2017-ben vásárolta meg egy kínai család, ők átalakították, felújították és ismét piacra hozták. A beruházás 1 milliárd forintból valósult meg.

A hoteltulajdonos család képviseletében Vej Vej Csang szállodaigazgató így nyilatkozott:

Az eredmény magáért beszél, hisz egy kereskedelmi és turisztikai, valamint rekreációs célokat szolgáló, 4 csillagos hotelkomplexum született a beruházás során.

Willis Hotel Zalaegerszeg villámbemutató

A Willis Hotel 64 szobával, 120 fős étteremmel, 100 fős kapacitású konferenciateremmel és 1135 négyzetméteres spa élményfürdővel várja vendégeit.

A Classic és Deluxe típusú szobák extra vastagságú gyógymatraccal, szobaszéffel, minibárral felszereltek. Fürdőköntös és wellness tea bekészítés teszi még kellemesebbé az ott tartózkodásunkat.

A kijelentkezés időpontja, ahogyan az elvárható, kellően baráti, a szobákat délelőtt 11 óráig kell elhagyni.

Rohanni még nem érdemes, mert az online foglalási portálon írtak szerint október 1-ig nem működik a wellness részleg, ami egyébként egész egyedinek tűnik.

Zalaegerszeg wellness központja: Semira Day Spa

A szálloda ékszerdoboza az 1135 négyzetméteres Semira Day Spa élményfürdő, amely eredeti marokkói berendezéssel van kialakítva és varázslatos kikapcsolódást ígér, de persze ehhez előbb le kell majd tesztelnem. A kétszintes wellness részlegben több, különböző hőmérsékletű és funkciójú medence található. A barlangszerűen kialakított térben a felső részről, vízesés formájában zúdul le a víz az alsó medencékbe. Az élménymedencében nyakmasszázs és pezsgőfürdő is helyet kapott, a wellnesst komolyan vevők számára pedig Kneipp taposó is rendelkezésre áll. A szaunaparkban hagyományos finn szauna mellett bioszauna, aromakabin, gőzfürdő és jégbarlang is van.

Napi belépőjegy, vagy bérlet vásárlásával bárki igénybe veheti majd a spa szolgáltatásokat, így a hely Zalaegerszeg wellness központjává is válhat

Willis Hotel videó bemutató

A drón videón kb. 1 perctől kezdődnek a belső felvételek azok számára, akik a szobákra kíváncsiak.

Willis Hotel bemutatkozás

Kedves Vendégeink!Tekintsenek be ezzel a kisvideóval, az új Willis Hotel****-be!

Közzétette: Willis Hotel Business & Wellness – 2020. szeptember 17., csütörtök

Érdekelnek a fürdős, wellness és utazós témák? Csatlakozz csoportunkhoz, ahol folyamatosan értesülhetsz fürdős eseményekről és sok-sok utazós témáról is.

Fürdőbaráti üdvözlettel,
Mr Spabook
fotók: Willis Hotel FB oldala

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé. Hálás köszönet érte, ha méltónak találod rá a Spabook-ot!