Abu Dhabi Wizz Air járat repjegy bázis

Landolt a Wizz Air Abu Dhabi flotta első tagja

by Waterfan

A Wizz Air Abu Dhabi nemrégiben nemzeti légitársasági státuszt kapott az Egyesült Arab Emírségek kormányától, ezzel az Egyesült Arab Emírségek legújabb nemzetközi légitársasága lett. Szeptember 7-én megérkezett flottájukhoz az első korszerű Airbus A321neo repülőgép, eközben pedig Wellness Nagykövetek teljesítenek szolgálatot az Abu-Dzabi Nemzetközi Repülőtéren. Részletek:

Megérkezett az első gép a Wizz Air Abu Dhabi flottájába

Wizz Air Abu Dhabi repjegy járat utazás

A Wizz Air Abu Dhabi flottája Airbus A321neo repülőgépekből fog állni. Ezek a gépek a régiós versenytársakhoz képest a legkisebb ökológiai lábnyomot és a legalacsonyabb költségszintű működést teszik lehetővé:

  • új generációs motorokkal,
  • az iparágban referenciául szolgáló utastérkialakítással
  • 20%-os üzemanyagköltség-megtakarítás érhető el.
  • Közel 50%-kal kevesebb zajszennyezés az előző generáció repülőgépeihez képest.
  • A Pratt and Whitney GTF motorja 16%-kal csökkenti az üzemanyagégetést, 50%-kal alacsonyabb nitrogén-oxid kibocsátás mellett.

Több, egyedi Abu Dhabi festéssel ellátott Airbus A321neo repülőgép is csatlakozni fog a flottához az első 6 hónapban. Az újabb repülőgépekhez kapcsolódó újabb útvonalak bejelentése később várható.

A Wizz Air Abu Dhabi úti céljai

A Wizz Air Abu Dhabi kezdeti úti céljai között Alexandria, Athén, Kutaiszi, Lárnaka, Odessza és Jereván érhető el közvetlen járattal.

Saeed Rashed Al Saeed, az Abu-Dzabi kultúráért és turizmusért felelős hivatalának marketingigazgatója így nyilatkozott:

“A Wizz Air Abu Dhabi első repülőgépének érkezése remek szolgálatot tesz Abu-Dzabinak, amely üzleti és szabadidős utazások szempontjából világszerte közkedvelt úti cél. Abu-Dzabi számtalan elképesztő látnivaló otthona, így izgatottan várjuk, hogy megmutathassuk az Egyesült Arab Emirátusok fővárosát és térségét az új látogatóknak.”

Wellness Nagykövetek az Abu-Dzabi Nemzetközi Repülőtéren

Az Abu Dhabi Airports széles körű biztonsági és egészségügyi intézkedéseket vezetett be az Abu-Dzabi Nemzetközi Repülőtéren, ennek keretein belül speciálisan képzett Wellness Nagykövetekből álló csapat nyújt tájékoztatást egészségügyi kérdésekben, biztosítja a távolságtartást, a maszkokat, a kézfertőtlenítőket és kesztyűket az utazás során.

A repülőtér ezen felül rendelkezik néhány futurisztikus technológiával, ami pár éve még ritkaság volt, napjainkban viszont szinte alapelvárás lett. A liftek érintésmentesen működnek, arcfelismerő rendszer, hőkamerák, hőmozgás szenzorok pásztázzák a teret.

A legnagyobb dobás a SterixGates sterilizáló fülkék:

ha egy személy belép a kapun, akkor a szerkezet érintés nélkül vizsgálja a testhőmérsékletet. A hőmérséklet-teszt elvégzése után teljes fertőtlenítési folyamat kezdődik, ami a kezet, a testet és a cipőt is magában foglalja. A SterixGate a gyártó szerint a vírusok 99,9% -át elpusztítja.

Érdemes körülnézni, mert különleges hangulatú hotelek vannak a városban, már csak a fotók miatt is jó nézegetni őket és inspirálódni. Reméljük, mihamarabb eljön az idő, amikor majd elutazhatunk ide, addig pedig lehet bővíteni vele a bakancslistánkat. Sok-sok szállás véleményt olvashatsz a csoportunkban is.

Jó utat, sok élményt!
Mr Spabook

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé. Hálás köszönet érte, ha méltónak találod rá a Spabook-ot!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben