Állatbarát szállodák is megirigyelnék ezt a franciaágyat

by Waterfan

Egyes hotelek állatbarát szolgáltatásokkal várják vendégeiket. A kisállatok elszállásolásának módját most új szintre emelte egy kolumbiai cég.

Állatbarát franciaágy cica gazdiknak és kedvenceiknek

Ránézésre letisztult, fakeretes ágy, fiatalos stílusban. Ha viszont bekukkantunk a matrac alá, akkor…

Állatbarát hotel cicabarát szálloda ágy macska

akkor bizony meglepő dolgot láthatunk! Macskáknak tervezett búvóhely és labirintus bújik meg az ágy alatt, az ágynemű tartó helyén, avagy helyett.

Állatbarát hotel cicabarát szálloda ágy luxus macska
képek: Catlife

A cicák számára több oldalról is terveztek bejáratokat, így kedvük szerint tudnak mozogni, de a legvalószínűbb az lesz, hogy bebújnak és onnan kuksolnak kifelé.

Ideális környezetnek tűnik ez embernek és állatnak egyaránt. Az ágy dupla, Queen és King méretekben is rendelhető. Aki szeretne egy ilyent, az a Catlife oldalán megrendelheti. Más kérdés, hogy elhozzák-e idáig, és az mennyibe kerülne.

A bútor egyébként – az egyediségéhez mérten – nem drága, nagyjából 200 ezer forintnyi kolumbiai peso az ára.

Ha az állatok mellett érdekel a wellness és utazás is, akkor csatlakozz csoportunkhoz, ahol folyamatosan értesülhetsz szállás véleményekről, fürdős eseményekről és sok-sok utazós témáról is. Cuki? Oszd meg ismerőseiddel!

Mr Spabook
forrás: 24.hu / Catlife

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben