Malajzia a házi kedvencek fürdős paradicsoma

by Waterfan
cuki kutya úszás

Malajzia fővárosa, Kuala Lumpur nem csak a személyes kedvencem, hanem a házi kedvenceké is, mert városszerte több kutyauszoda is működik.

Kuala Lumpur kutyauszodával várja a gazdikat és hű társaikat

A trópusi éghajlat miatt egyik háziállatnak sincs itt könnyű dolga, hiszen télen-nyáron 30 fok körüli hőmérséklet uralkodik, a bundájuk pedig lényegében minden délután elázhat a menetrend szerinti esőzések közben.

Igen ám, de az ember találékony, így megszületett a kutyauszoda szolgáltatás, amiben a kisebb és nagyobb testű kedvencek is hűsíthetik magukat, amellett, hogy sportolnak is egy jót.

Helyszíntől függően van, ahol még kutya mentőmellényt is adnak a kutyajó dolgukban ficánkoló állatokra. Helyszínből van bőven, mutatok néhány példát, ahol elérhető a cuki wellness netovábbja.

Kutyauszodák Kuala Lumpurban

Swim Paradise Park and Cafe, Kuala Lumpur

A Swim Paradise egy szabadtéri, sós vizes medencével rendelkezik, amely két-három kutya számára biztosít elegendő helyet a játékos foglalkozásokhoz. A Swim Paradise jól felszerelt egysége zuhanyzóval, szárítóval (kutyák és tulajdonosok számára egyaránt), kerttel, cuki állatúszókkal és kávézóval várja a kikapcsolódni vágyókat. A medence egy órás használata 40 maláj ringgit, ami nagyjából 3000 forintnak felel meg.

Ennyi pénzért a kutyus két darab finom házi sushit is kap!

K-9 Cottage, Selangor

A K-9 Cottage kényelmes úszási élményt kínál fedett, kutyák számára kialakított szabadtéri medencéjével, ami ideális hely, ha a meleg elől szeretne valaki egy kicsit elmenekülni. Ezt a helyet a tisztasága, a szolgáltatás minősége és a jól karbantartott létesítmények miatt kedvelik a vendégek.

Just Dog City, Johor Bahru

Az ideiglenesen bezárt Just Dog City kávézóval, fürdővel, ápolóközponttal és kutyák számára kialakított játszótérrel is rendelkezik. Valószínűleg ez az egyik legjobb hely a városban, a kutyák számára kialakított fedett medencéjét tudományos alapok szerint tervezték: hurokként alakították ki, hogy a formájával ösztönözze őket az úszás folytatására. Az egyedülálló medencében még vízsugarak is vannak, amelyek ellenállást teremtenek, ugyanakkor felhajtóerőt is termelnek. Ezáltal kényelmes, de mégis komoly edzésnek megfelelő időtöltésben lehet része a kutyáknak. A kutyás medence klórmentes plazma vizet is használ, amely kíméli a szemet, a hajat és a bőrt. A Just Dog City prémium hely, ennek megfelelő kiszolgálással és élménnyel.

Ha az állatok mellett érdekel a wellness és utazás is, akkor csatlakozz csoportunkhoz, ahol folyamatosan értesülhetsz szállás véleményekről, fürdős eseményekről és sok-sok utazós témáról is. Cuki? Oszd meg ismerőseiddel!

Fürdőbaráti üdvözlettel,
Mr Spabook
cover: Bark A-Bout

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé.