A kutya legjobb barátja a pezsgőfürdő (videóval)

by Kassay Tamás

A fürdőzés szeretete nem csak az ember sajátja, elég sok állat esetében figyelhető meg az, hogy jól érzi magát a vízben. Na nem csak a halak, hanem például az elefántok, medvék, majmok, kutyák, és még sok minden más.

A mai állatfürdős bejegyzésben ezt az igazán kedves, pezsgőfürdőben úszó kutyát mutatom be a Nagyérdeműnek:

A gazdi közben időnként ki-be kapcsolja a pezsgőt, érdekes megfigyelni, hogyan reagál rá a kutya. Ami biztos, hogy imád körbe-körbe úszni az ülőmedencében, és láthatóan élvezi a szituációt.

Akad távoli haverja, aki szintén odáig van a fürdőzésért, különösen a vízsugaras masszázsért rajong, nézd és hallgasd meg őt is!

Ha az állati jó fürdőzések mellett Te magad is szereted a wellness-t, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, illetve a Fürdők, Gyógyfürdők csoport is. Ha az utazós hírek is érdekelnek, akkor a Turizmus hírek csoport a legjobb hely számodra! Amennyiben hasznosnak és alaposnak találod az oldal híreit, és módodban áll, köszönöm, ha támogatod a fennmaradását.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben