Karácsonyi ajándéktipp, amivel segíthetünk is: ajándékozz fürdőutalványt

by Kassay Tamás
ajándékozz fürdőbérletet karácsonyra fürdőutalvány spalneo

Az utóbbi években egyre népszerűbbek az élmény ajándékok, de kevesen gondolnak arra, hogy a fürdőkben is szuper, pihentető, vagy akár izgalmas élményben is részünk lehet. Nem igazán tudok jobb ajándékot azoknak, akik szeretnek vidékre utazni és fürdőzni, mint a fürdőbérlet, vagy fürdőutalvány valamelyik érdekes helyre.

Fürdőutalvány karácsonyra

Mit tehetünk akkor, ha egy távoli helyre szeretnénk fürdőutalványt venni? Vagy a fürdő saját oldalán, vagy ha ez nem lehetséges, akkor egy nemrég indult innovatív fürdőkereső oldalon lehet nagyon sok helyre fürdőutalványt vásárolni. Amellett, hogy garantáltan sikert arat a meglepetésünk, még jót is teszünk vele.

Az idei esztendő a hazai fürdőágazatban elég kétarcúra sikeredett. Hónapokig Vendégek nélkül árválkodtak a medencék, hiszen a koronavírus világjárvány miatt törvényi kötelezettség volt a zárva tartás. Nyáron aztán eljött a fellélegzés időszaka, amikor a ragyogó időjárásnak is köszönhetően az emberek vágytak a fürdőkbe, amelyek örömmel nyitottak újra.

A Magyar Fürdőszövetség tagjai a járványhelyzet előtt és ez időszak alatt is minden tőlük telhetőt megtettek/megtesznek annak érdekében, hogy a legnagyobb higiéniai biztonság fogadja a fürdőzni indulókat. Erre a jövőben is minden fürdő kiemelt figyelmet fordít.

A karácsonyi „Ajándékozzon fürdőbérletet” kampány a Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésében

A Magyar Fürdőszövetség a tagszervezeteikkel közösen bizakodóan tekintenek a jövőbe a nehézségek ellenére is és arra buzdítanak mindenkit, hogy ajándékozzon fürdőbelépőt szeretteinek a közelgő Ünnepek alkalmából! A hazai fürdőágazat számára a Vendégek és a fürdőkben dolgozó felkészült munkatársak a legfontosabbak, így összefogva országosan szeretnék felhívni a figyelmet erre a lehetőségre. Élményt adni mindig jó választás.

Érdekelnek a gyógyfürdős témák? Ajánlom figyelmedbe a Fürdők, Gyógyfürdők csoportot.
Ha nem szeretnél lemaradni a turizmus világának híreiről, akkor Neked szól az Utazás hírek csoport.
Ha útleírások, szállás vélemények is érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, sőt, Hírlevelünkre is feliratkozhatsz.