Ingyenes fürdőbejárás, valamint 50% kedvezmény születésnaposoknak

by Kassay Tamás
Gellért fürdő termál medence

148 évvel ezelőtt 1873. november 17-én egyesült Pest, Buda és Óbuda és jött létre Budapest. A Fővárosi Közgyűlés 1991. március 21-i döntése értelmében ez a nap Budapest napja. Ezen a napon Budapesten számos pontján különböző akciók, programok kerülnek megszervezésre, amelyekhez a Budapest Gyógyfürdői Zrt. is csatlakozott.

A Széchenyi és Gellért fürdőkben ingyenes épületlátogatás 2021. november 17-én

Budapest főváros születésnapja alkalmából a Széchenyi és Gellért fürdők épületeit ingyenesen járhatják körbe a szerencsés érdeklődők 2021. november 17-én 17 órakor. A séta közben megismerkedhetünk a fürdők történetével, építészetével és különleges kulisszatitkokkal is. A bejárásokon mindössze 25 fő vehet részt, a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. A bejáráson kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet részt venni. Jelentkezés az info.gellert@budapestspas.hu, illetve az info.szechenyi@budapestspas.hu e-mail címeken lehetséges.

50% kedzemény azoknak, akik egy napon születtek Budapesttel

Azon vendégek, akik szintén november 17-én ünneplik születésnapjukat, 50% kedvezménnyel vásárolhatnak fürdőbelépőt ezen a napon a Paskál vagy a Palatinus fürdőkben. A kedvezmény érvényesítéséhez a személyi igazolvány bemutatása szükséges.

Ünnepeljük együtt Budapest születésnapját! Boldog születésnapot, Budapest!

Érdekelnek a gyógyfürdős témák? Ajánlom figyelmedbe a Fürdők, Gyógyfürdők csoportot.
Ha nem szeretnél lemaradni a turizmus világának híreiről, akkor Neked szól az Utazás hírek csoport.
Ha útleírások, szállás vélemények is érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, sőt, Hírlevelünkre is feliratkozhatsz.