Ilyen volt David Guetta fellépése a Széchenyi fürdőben (videóval)

by Waterfan
MTV EMA 2020 Budapest Guetta Széchenyi fürdő

Az MTV EMA gála keretében a patinás budapesti fürdő is szerephez jutott. A Széchenyi fürdő ezúttal éjszakai fényében mutatta meg magát a show nézőinek. A fellépésről klip is készült, amelyet alább meg is mutatok.

David Guetta ft. Raye élőben zenélt a Széchenyi fürdő medencéjében

A fényjáték, a vízfüggönyre vetített alakok és a lézer show mind-mind grandiózusra sikeredtek. A videó látványos lett és valóban inspirálóan jeleníti meg fővárosunk büszkeségét. Ugyanakkor a dal és valójában az előadás is szerintem sajnos lapos lett. Legyünk igazságosak, hogy azért nagy csodát nehéz várni üres színpad előtt. Persze van akinek sikerül, például Bon Jovi még a megkopott hangjával is jól tolja házikaranténból. Sajnos Guetta úr most nem nyerte el a rajongásomat a zenei produkciójával. Nézzük inkább a fényeket, mert azokat viszont újra tudnám nézni még párszor!

David Guetta a fellépésen túl díjat is kapott, méghozzá a legjobb elektronikus előadónak járó díj büszke tulajdonosává vált. Többek között díjazott lett még a koreai K-pop aktuális csillaga, a BTS (amely 4 kategóriában is győzött: legjobb dal, legjobb csapat, legjobb rajongótábor, legjobb virtuális előadás), Lady Gaga (legjobb előadó), a Coldplay (legjobb rockelőadó) és Cardi B-t (legjobb hiphop).

A cikket nem szeretném most bő lére ereszteni, mert a produkció a lényeg, de annyit azért még hozzá kell tennem, hogy az eddigi nézettségei adatok igencsak messze állnak a beharangozott 1 milliárdtól, de ennek ellenére a show budapesti megrendezését jó dolognak tartom. 2021-ben, ha a korona helyzet engedi, akkor az élő show is Budapesten kerül megrendezésre, és akkor már valóban ránk figyelhetnek a zenerajongó érdeklődők.

Az előzményeket – aki esetleg nem tudja, hogy miről van szó – elolvashatja ebben a cikkben:

Érdekelnek a fürdők, gyógyfürdők? Csatlakozz gyógyfürdős csoportunkhoz, ahol folyamatosan értesülhetsz fürdős hírekről, véleményekről, eseményekről.

Jó szórakozást hozzá!
Mr Spabook

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé.