MTV EMA 2020 Budapest Guetta Széchenyi fürdő

Ilyen volt David Guetta fellépése a Széchenyi fürdőben (videóval)

by Waterfan

Az MTV EMA gála keretében a patinás budapesti fürdő is szerephez jutott. A Széchenyi fürdő ezúttal éjszakai fényében mutatta meg magát a show nézőinek. A fellépésről klip is készült, amelyet alább meg is mutatok.

David Guetta ft. Raye élőben zenélt a Széchenyi fürdő medencéjében

A fényjáték, a vízfüggönyre vetített alakok és a lézer show mind-mind grandiózusra sikeredtek. A videó látványos lett és valóban inspirálóan jeleníti meg fővárosunk büszkeségét. Ugyanakkor a dal és valójában az előadás is szerintem sajnos lapos lett. Legyünk igazságosak, hogy azért nagy csodát nehéz várni üres színpad előtt. Persze van akinek sikerül, például Bon Jovi még a megkopott hangjával is jól tolja házikaranténból. Sajnos Guetta úr most nem nyerte el a rajongásomat a zenei produkciójával. Nézzük inkább a fényeket, mert azokat viszont újra tudnám nézni még párszor!

David Guetta a fellépésen túl díjat is kapott, méghozzá a legjobb elektronikus előadónak járó díj büszke tulajdonosává vált. Többek között díjazott lett még a koreai K-pop aktuális csillaga, a BTS (amely 4 kategóriában is győzött: legjobb dal, legjobb csapat, legjobb rajongótábor, legjobb virtuális előadás), Lady Gaga (legjobb előadó), a Coldplay (legjobb rockelőadó) és Cardi B-t (legjobb hiphop).

A cikket nem szeretném most bő lére ereszteni, mert a produkció a lényeg, de annyit azért még hozzá kell tennem, hogy az eddigi nézettségei adatok igencsak messze állnak a beharangozott 1 milliárdtól, de ennek ellenére a show budapesti megrendezését jó dolognak tartom. 2021-ben, ha a korona helyzet engedi, akkor az élő show is Budapesten kerül megrendezésre, és akkor már valóban ránk figyelhetnek a zenerajongó érdeklődők.

Az előzményeket – aki esetleg nem tudja, hogy miről van szó – elolvashatja ebben a cikkben:

Érdekelnek a fürdők, gyógyfürdők? Csatlakozz gyógyfürdős csoportunkhoz, ahol folyamatosan értesülhetsz fürdős hírekről, véleményekről, eseményekről.

Jó szórakozást hozzá!
Mr Spabook

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben