Termálfürdő ajándékutalvány – térképes kereső

by Waterfan
termálfürdő ajándékutalvány 2020 térképes kereső

Mi lenne kellemesebb meglepetés, mint egy ajándékutalvány valamelyik termálfürdőbe? Közelegnek az ünnepek, és ezzel nem lehet mellényúlni. Az élményeket mindannyian szeretjük, hát miért ne ajándékoznánk élményt a szeretteinknek?

Termálfürdő ajándékutalvány térkép

Hogyan használd a térképet? Kattints rá, vagy érintsd meg az egyik jelet, ekkor felugrik, hogy az adott fürdőben milyen utalvány érhető el, avagy megjelenik a “Bővebb” link és erre kattintva egyenesen az adott fürdő utalványkínálatához navigál a rendszer. Visszalépni a piros csíkban található, balra mutató nyíllal lehet és akkor kiválasztható másik fürdő is.

Már többször kaptam ajándékba fürdőbe szóló utalványokat és mindig örülök nekik! Mivel közelegnek azok a születésnapok, amik még az év hátralevő részében esedékesek, na meg karácsony ünnepe is mindjárt itt lesz, szemezgessetek, hogy hová lehet venni utalványokat. Ha tudtok még helyeket, írjátok meg kommentben és felviszem a térképre!

Érdekelnek a fürdős, wellness és utazós témák? Csatlakozz csoportunkhoz, ahol folyamatosan értesülhetsz fürdős eseményekről és sok-sok utazós témáról is. Kifejezetten örülünk az olvasói élménybeszámolóknak, mert ezek segítik a csoport tagjait a jövőbeli jó döntések meghozatalában.

Mi a véleményed? Melyikbe kapnál szívesen egy beugrót? Mondd el, és oszd meg másokkal is, hogy teret kaphasson a hasznos tartalom a neten!

Fürdőbaráti üdvözlettel,
Mr Spabook

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé.