termálfürdő ajándékutalvány 2020 térképes kereső

Termálfürdő ajándékutalvány – térképes kereső

by Waterfan

Mi lenne kellemesebb meglepetés, mint egy ajándékutalvány valamelyik termálfürdőbe? Közelegnek az ünnepek, és ezzel nem lehet mellényúlni. Az élményeket mindannyian szeretjük, hát miért ne ajándékoznánk élményt a szeretteinknek?

Termálfürdő ajándékutalvány térkép

Hogyan használd a térképet? Kattints rá, vagy érintsd meg az egyik jelet, ekkor felugrik, hogy az adott fürdőben milyen utalvány érhető el, avagy megjelenik a „Bővebb” link és erre kattintva egyenesen az adott fürdő utalványkínálatához navigál a rendszer. Visszalépni a piros csíkban található, balra mutató nyíllal lehet és akkor kiválasztható másik fürdő is.

Már többször kaptam ajándékba fürdőbe szóló utalványokat és mindig örülök nekik! Mivel közelegnek azok a születésnapok, amik még az év hátralevő részében esedékesek, na meg karácsony ünnepe is mindjárt itt lesz, szemezgessetek, hogy hová lehet venni utalványokat. Ha tudtok még helyeket, írjátok meg kommentben és felviszem a térképre!

Érdekelnek a fürdős, wellness és utazós témák? Csatlakozz csoportunkhoz, ahol folyamatosan értesülhetsz fürdős eseményekről és sok-sok utazós témáról is. Kifejezetten örülünk az olvasói élménybeszámolóknak, mert ezek segítik a csoport tagjait a jövőbeli jó döntések meghozatalában.

Mi a véleményed? Melyikbe kapnál szívesen egy beugrót? Mondd el, és oszd meg másokkal is, hogy teret kaphasson a hasznos tartalom a neten!

Fürdőbaráti üdvözlettel,
Mr Spabook

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé. 

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben