Will Smith a Széchenyi Fürdőben!

by Waterfan

Will Smith korábban felmászott a Lánchíd tetejére, most pedig megmasszíroztatta magát a Széchenyi Fürdőben Budapesten és mondott is pár szót!

A világhírű színész nagyon kedvelheti Budapestet. 51. születésnapját nyilvános bulival ünnepelte a Bazilika előtt, korábban szelfizett a Lánchíd tetejéről, most pedig a Széchenyi Fürdőből adott interjút az ABC televízió stábjának. Amerika legnézettebb reggeli műsorát (Good Morning America) 5 millió néző követi figyelemmel, így a magyar főváros és annak leglátogatottabb (belépős) látványossága hatalmas publicitást kapott. Az adásban a részben Budapesten forgatott film, a Gemini Man rendezője, Ang Lee is sztorizik egy rövidet.

A Budapest Gyógyfürdői Zrt. közleménye szerint a forgatást többhetes előkészítő munka előzte meg. A riportban láthatjuk, ahogyan a hírességek megkóstolták a fürdő gyógyvizét, és Budapestre koccintottak. A riporter megkérdezte Will Smith-től, hogy fiatalabbnak érzi-e magát a víztől – utalva arra, hogy a filmben Smith egyszerre alakítja egy fiatalabb énjét és a mostanit. Koccintás után mindannyian kaptak egy hátmasszázst a fürdő teraszán, így már nem csak élményekkel és sikerekkel gazdagodva, hanem kipihenten és lelazulva távoznak Budapestről.

 

Kattints bele a videóba az indításhoz, mert ami automatikusan elindul, az még nem az adás!

A címlap kép forrása: ABC News
 

 

Ha szeretnél részt venni zárt körű wellness programokon menő fürdőkben, akkor lépj be a csoportba, iratkozz fel a hírlevélre és értesülj elsőként az eseményekről. Be szoktak telni, csak azért szólok.

Ha érdekesnek találtad az infót, nagyon örülök neki, ha megosztod a facebook bejegyzést és segíted, hogy még több érdekes, hasznos infót meg tudjak osztani a jövőben.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben