10 nagyszerű úti cél szerencsejátékosoknak szerte a világon

by admin

Utazás a kaszinó világban

Ha utazásról beszélünk, mindenki több olyan helyet is tudna említeni, ahol szívesen megfordulna az élete során, ha pedig a kaszinó játékosoktól kérdeznénk ugyanezt, jó eséllyel olyan helyeket említenének, ahol így vagy úgy de szerencsejátékra is lehetőségük van.

Amíg az online kaszinó felületek főként a kényelemre és a könnyű navigálhatóságra összpontosítanak, a szerencsejátékkal kapcsolatos úti céloknak is megvannak a maga előnyei. Amíg viszont az online kaszinók több ember előtt ismeretesek, addig ilyen úti célokat már kevesebben tudnának ennyire egyszerűen felsorolni ilyen nagy számban.

Természetesen érdemes megemlíteni, hogy sok olyan – egyébként játékokkal nem foglalkozó ember van, akik bár otthonról nem játszanának az online kaszinó játékokon, utazás címén szívesen felkeresnének ehhez köthető helyeket és városokat. Bár a játékok és a lehetőségek nagyon hasonlóak egy online kaszinó és egy személyesen látogatható kaszinó között, mégis más és más okokból keresik ezeket a luxus kaszinó komplexumokat a játékosok. Mert ki ne élvezne egy kiruccanós estét például a legnagyobb kaszinó városban?

Az alábbi cikkünkben összeszedtünk a 10 legnépszerűbb úti célt.

A kaszinók egy külön világa

A szerencsejátékok napjainkban óriási népszerűségre tesznek szert, amit ha szeretnénk kimaxolni érdemes különböző kaszinó városokat is meglátogatni. A listánkban található lehetőségek a világ minden tájáról elérhető legnépszerűbb kaszinó városokból származnak, és a játékosok véleménye alapján készültek a belőlük származó listák. Akár online kaszinó játékos, akár egyszerűen nagy élményeket kereső utazó vagy, jó eséllyel találsz a listánkon olyan lehetőségeket amit nem érdemes kihagynod amikor az új úti célodat próbálod meghatározni.

Attól függően persze, hogy milyen kikapcsolódásra vágysz változhat, hogy melyik úticél lesz majd számodra a legjobb választás, így érdemes olyan dolgokat is számításba venned amelyek fontosak lehetnek. Ilyen lehet például azt is, hogy napközben vagy éjszaka szeretnél kaszinózni, esetleg szeretnél -e a természetben is megfordulni, vagy épp a tengerparton pihenni. Akármi is a terved, élményekből nem maradhatsz alul ha a lenti kaszinóvárosok közül megfordulsz valamelyikben.

1. Las Vegas – Nevada

Arra az esetre, ha legnépszerűbb és legnagyobb kaszinó komplexumot szeretnéd meglátogatni ami manapság elérhető a világban a Las Vegasi kaszinók élményeit ajánljuk. Jó eséllyel már hallottál a Nevadában fellelhető kaszinó városról ahol nemcsak a legnagyobb kaszinókat, de a legnagyobb szálloda komplexumokat is megtalálhatod. Mivel a város a szórakozásra szakosodott, elképzelhetetlen mennyiségű lehetőségünk lehet arra, hogy kikapcsolódhassunk itt, és hogy mindeközben nagyszerű élményeket szerezhessünk a kaszinók és a nem kaszinók világában is.

Épp ezért nem is meglepő, hogy a legtöbb szerencsejátékos aki megtehető felkeresi a helyet, legalább egyszer az életében. A sivatag közepén fellelhető Fények városának is nevezett terület pedig jó eséllyel a későbbiekben is visszavonz majd magához.

Érdekességek Las Vegasról

  • 10 ezer évig indián törzsi területnek minősült
  • A városban való házasodás 1940 körül vált népszerűvé
  • Az 50 – 60 -as években a közelben folyó atomrobbanások miatt mégnagyobb népszerűségre tett szert a terület
  • 1989 -ben pedig itt nyílt meg az akkoriban legnagyobb szállodának számító, Mirage hotel
utazás a kaszinók világában
Las vegas photo created by TravelScape – www.freepik.com

2. Atlantic City – New Jersey

Ha Atlantic City -t említjük, beszélhetünk róla külön azért is, mert csodálatos természetével sok – sok látogatót vonz Önmagában is. Ha pedig a kaszinók világát említjük, a világ egyik legnépszerűbb városaként tarthatjuk számon. Arra az esetre, ha igazi kaszinó élményeket, azaz az éjszakai Atlantic City élményeket keresnénk, nappal könnyűszerrel napozhatunk a város gyönyörű strandjain is.

3. Makaó – Kína

A szerencsejáték mekkájaként is gyakran emlegetett szerencsejáték komplexum Kínában lelhető fel, így ha pont ellentétes irányba repülnél Magyarországról és lehetőséged nyílik rá anyagilag, kihagyhatatlan Makaó, mint szerencsejátékkal összeköthető úti cél. A több mint 30 kaszinó között pedig olyan nevek is felmerülnek, mint például a The Venetian Macao.

4. Monte Carlo – Monaco

Arra az esetre pedig, ha az egyik legelbűvölőbb szerencsejáték célpontot keresnénk fel, Monte Carlo biztosíthatja a várt élményeket. Szállodái, kaszinói, éttermei egytől egyig csodálatosak, az éjszakai élet és a természet szépsége pedig extra pontokkal is jutalmazza a várost a legjobb úti célokat keresők előtt. Különlegessége viszont az is, hogy a világ egyik legkisebb országában található, ami egyben a világ egyik legsűrűbben lakott országa is.

5. Szingapúr

A legkifinomultabb szerencsejáték célpontként pedig Szingapúr városát említhetjük, ahol két világszínvonalú kaszinót, a Marina Bay Sands és a Resorts World Sentosa kaszinókat érhetjük el. Ezen kívül a látnivalók, vásárlás, természet szempontjából is nagy látogatói számmal rendelkezik a város, így ha egy elegánsabb kaszinó világra és egy nyugodtabb kikapcsolódásra vágyunk Szingapúrt imádni fogjuk.

6. Reno – Nevada

Las Vegas mellett Nevada egy másik csodálatos gyöngyszem amit érdemes meglátogatni minden kaszinó játékosnak. A 21 kaszinóval és nagyszerű éjszakai élettel váró várost sok helyen a második Las Vegasnak is említik. Arra az esetre tehát ha a Las Vegasi világot soknak találod, de mégis érdekelnek az ott elérhető élményeket biztosító játékok érdemes Reno városát választanod.

7. Dubai

Az óriási népszerűségnek örvendő Atlantis The Palm kaszinó Dubaiban lelhető fel egy óriási kaszinó világ részeként. Az éttermeknek, luxus szállodáknak és a kaszinóknak köszönhetően Dubai városa éjjel nappal nagyszerű kikapcsolódást biztosít minden arra látogatónak. Arra az esetre pedig ha pihenni szeretnél a nagyszerű strandjai várhatnak bármikor az év folyamán.

8. Cripple Creek – Colorado

A több mint 12 kaszinóval váró kaszinó komplexum, a kisebb és egyszerűbb nyerőgépektől, asztali és kártya játékoktól kezdve egészen a legújabb játékokig nagyszerű lehetőségeket kínál. Ezen kívül pedig az éttermek és a szállás kérdése sem elhanyagolható és azt is érdemes megemlíteni, hogy egyéb más nagyszerű kikapcsolódási lehetőséggel is vár ez a város.

9. San Juan – Puerto Rico

Puerto Rico fővárosában, San Juanban pedig szintén nagyszerű kaszinó élményeket találhatunk ha a kaszinózás örömei érdekelnek minket. Ebben a városban főként éjszaka van nagyobb élet ebben a világban, így ha egy olyan úti célra vágysz ahol napközben nagyokat pihenhetsz éjszaka pedig kaszinózhatsz ezt a várost imádni fogod.

10. New Orleans – Louisiana

Színes történelme, nagyszerű kikapcsolódással egybeköthető helyei, kiemelkedő szállodái és kaszinói mind mind nagyszerű élményeket biztosíthatnak minden szerencsejátékot kedvelőnek. Ezen kívül nem érdemes kihagyni az itteni ételeket és belekóstolni a nagyszerű zenei élményekbe is ha ebbe a városba látogatunk, kiélvezve ezzel a nappali és az éjszakai élet örömeit is.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben