fogszabályozás érvek

3+1 érv, amiért még 2022-ben érdemes elkezdeni a fogszabályozást (X)

by admin

Torlódott fogakkal, mélyharapással küzdesz vagy csak egyszerűen esztétikai szempontból zavar, hogy mosolyod nem tökéletes? Bármi is legyen az oka az biztos, hogy érdemes vele foglalkoznod! Fogszabályozás ma már gyermek és felnőtt korban is egyaránt lehetséges, ráadásul modern megoldások széles tárháza vár már minket a szakembereknél.

Régóta zavar már, hogy fogaid állapota nem tökéletes? A fogak egészséges állapota sokaknak romlik felnőtt korukra a rossz gyermeki, kamaszkori szokásoknak köszönhetően. A jó hír, hogy ezzel nem kell együtt élni, a fogszabályozás egy kiváló megoldás lehet ezekre a problémákra. Cikkünkben 3+1 érvet hoztunk, hogy miért érdemes még idén elkezdeni a fogszabályozás folyamatát.

#1: Ez nem csak esztétikai probléma


Fontos, hogy kusza fogaink nem csak esztétikai szempontból okoznak problémát, hanem komoly egészségügyi problémákat is okozhat. Ínybetegség széles tárháza vár ránk, mellette pedig fogunk elvesztése megnehezíti életünk hátralevő részét. Érdemes tehát fogainkat folyamatosan kezelni és egészségesen tartani, elkerülve a későbbi, esetleg már visszafordíthatatlan folyamatokat.

#2: Újra magabiztosak lehetünk


Magabiztosságra vágysz? Valószínűleg arra van szükséged, hogy újra boldogan és felszabadultan tudj mosolyogni, nem azon aggódva, hogy vajon ki mit gondol a fogaid állapotáról. A fogszabályozás egyik nem elhanyagolható előnye, hogy fogaink újra gyönyörűek lesznek, így visszatérhet a mosoly az életünkbe. A magabiztos mosolyra pedig egy asztalosnak vagy kutyatrénernek is szüksége van!

#3: 2023-at már az új mosolyoddal indíthatod


A fogszabályozás sok esetben már csak 8-12 hónapos folyamat és egyáltalán nem 2-3-4 év. Kezd el még augusztusban és 2023 év elején már lehet arról fogtok beszélgetni szakorvosoddal, hogy mikor várható a fogszabályzó levétele.

#+1: Már elérhető Magyarországon is az Invisalign


Már Magyarországon is elérhető a legmodernebb és szinte láthatatlan Invisalign fogszabályozás. Segítségével minden eddiginél gyorsabban és hatékonyabban kerülhetnek rendezésre fogaink.

Készen állsz a változásra? Vágj bele még idén az új, magabiztos mosolyod érdekében!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben