szerencsejárék turizmus Magyarországon

Szerencsejáték turizmus Magyarországon

by admin

Manapság az utazások során egyre többen keresik az izgalmakat. Éppen ezért is egyre népszerűbbek a szerencsejátékos utazások. Ezek során ugyanis a résztvevőknek lehetősége nyílik arra, hogy alaposan megismerje a résztvevő kaszinókat, és kipróbálja az azok által kínált különféle játékokat. Ezért cserébe pedig rendkívül alacsony részvételi költségeket kell állnia. Ha tehát már van egy kis jártasságod a magyar online casino oldalak által kínált játékokban, akkor talán érdekes lehet számodra ez a fajta nyaralás.  Nézzük is meg, hogy mit is jelent pontosan egy ilyen utazáson való részvétel, mit érdemes tudni róla, és milyen lehetőségeid vannak.

Mi is az a szerencsejáték turizmus?

Először is fontos annak a tisztázása, hogy mit is jelent a szerencsejáték, vagy idegen néven a junket turizmus. Ezt a fajta utazási lehetőséget azok számára találták ki, akik egy-egy nyaralás során szárazföldi kaszinókat szeretnének felkeresni, és ott játszani. Ezt az igényt természetesen a kaszinók is felismerték, és ma már aktívan részt vesznek egy-egy ilyen út szervezésében. Sok esetben kedvező feltételeket teremtenek az utazáshoz. Ebbe beletartozhat az utazás megszervezése, beleértve a költségeket is, a szállodai szállás intézése, és az étkezések is. Sőt, sok esetben a célként megjelölt városban különféle programokat is szerveznek. Ezért cserébe persze a résztvevőknek is teljesíteniük kell bizonyos feltételeket. A kaszinók egy ilyen út során ugyanis előírják, hogy naponta mennyi időt kell játékkal tölteni a helyszínen, illetve azt is meghatározhatják, hogy mennyi az a minimális tét, amellyel a játékosoknak játszaniuk kell.

A junket utazások legfontosabb jellemzői

A szerencsejáték utazások remek példái annak, hogy hogyan lehet összekapcsolni a kedvenc hobbidat egy izgalmas utazással. Ha valakinek a szerencsejáték a hobbija, akkor egy junket túra remek lehetőséget biztosít arra, hogy akár olyan híres kaszinókba is ellátogassanak a résztvevők, amelyekről korábban csak olvastak.  Ahogyan azt említettük, a szervező egy ilyen út során rengeteg költséget átvállal. Ezért cserébe a meghatározott időn keresztül kell játszani a választott kaszinóban. Ez az időtartam az úttól függően 2 és 5 óra időtartam között változik általában. Ezen túlmenően a résztvevők azt csinálhatnak, amit csak szeretnének. Az természetesen előfordulhat, hogy a kaszinó extra programokat is szervez, ezeken azonban nem kötelező a részvétel.

A játékosoknak mindössze annyi dolguk van, hogy a szervezés során  kaszinó által kért kaució összegét befizessék. Ezt az összeget azért kérik a kaszinók, hogy fedezzék az út kiadásait abban az esetben, ha egy játékos nem teljesíti a szerződés rá vonatkozó részét, és nem játszik eleget a kaszinóban. Abban az esetben azonban, ha ezt a pontot teljesítjük, akkor az út végén visszakapjuk a kaució összegét.

 Sőt, számos olyan kaszinó is van, amelyik arra az eshetőségre is gondol, ha valaki vesztes szériát fog ki az ott tartózkodása alatt. Sok esetben ugyanis a veszteségek egy részét is visszatérítik. Abban az esetben pedig, ha valaki szerencsés, és nyereményt ér el, annak az összegét természetesen megtarthatja.

Hogyan válaszd ki a számodra megfelelő szerencsejáték utazást?

Egy utazás során számos szempontot kell figyelembe venni minden esetben. Ez alól természetesen a szerencsejáték utak sem számítanak kivételnek. Ez azért is fontos, mivel ilyen esetben nem magadnak szervezed az utat, hanem abban részt vesz a kaszinó, illetve sok esetben egy szervező cég is. Éppen ezért mindig figyelj oda arra, hogy megbízható céget válassz a szervezéshez. Bár maga az utazás végül nem kerül számodra pénzbe, a kaució összegét azonban rájuk kell bíznod az utazás végéig. Emellett az sem mindegy, hogy hogyan és milyen utat szerveznek számodra, mennyire kényelmes maga az utazás, hol foglalnak szállást, milyen étkezések tartoznak bele a költségekbe. Emellett természetesen azt is figyelembe kell venned, hogy milyen feltételeket kérnek az útért cserébe, mennyi ideig kell játszanod egy kaszinóban. Fontos lehet itt az intézményben eltöltendő idő, illetve az ár-érték arány, azaz hogy ezért cserébe milyen szolgáltatást kapsz. Ezeket fontos mindig előre tisztázni. Csak úgy egyezz bele egy út szervezésébe, ha minden feltétel egyértelmű, és egyértelműen tisztában vagy azzal, hogy milyen kötelezettségeid vannak neked, illetve, hogy mire számíthatsz a szervező féltől.

Hová érdemes utazni a junket turizmus keretében?

Az első, amit fontos kiemelni, hogy Magyarországon nincs igazán lehetőség arra, hogy egy ilyen út keretében keresd fel a hazai kaszinókat. Ha egy magyar szárazföldi kaszinót szeretnél felkeresni, akkor magad számára kell megszervezni utat. Szerencsére ez belföldön nem szokott gondot okozni. Abban az esetben azonban, ha távolabbra szeretnél utazni, rengeteg lehetőséged van. Választhatsz akár egy közelebbi célpontot is Már akár a környékbeli országokat is felkeresheted egy-egy szerencsejáték túra keretében. Sokan voltak már ilyen utazáson Csehországban, Bulgáriában, vagy akár a balti államokban. Természetesen arra is van lehetőség, hogy akár egy picit távolabbi európai országokat is felkeress. Ha szerencsejátékról van szó, akkor bizonyára sokaknak jut eszébe Monte Carlo. De elutazhatsz akár Portugáliába, Németországba, az Egyesült Királyságba, Máltára vagy éppen Ibizára is. Ezek az országok mind jól ismertek a kaszinó kultúrájukról, így biztosan izgalmas élményben lesz részed mindenhol. Ha pedig egy igazán nagy utazásról álmodozol, akkor választhatsz egy tengerentúli célpontot is. Minden játékos hallott már Las Vegasról, vagy Makaóról, így biztosan nagy élmény ezeket a helyszíneket felkeresni.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben