Anya-lánya pilótapáros írt történelmet a Skywest légitársaságnál

by Waterfan

Suzy Garrett kapitány és első tiszt lánya, Donna, az első anya-lánya páros a történelemben, akik együtt vezették a Skywest Airlines egyik kereskedelmi járatát. Suzy több mint 30 éve dolgozik a Skywest kötelékében.

Suzy Garrett Skywest légitársaság anya lánya pilóta páros

Suzy férje, Doug egy évtizednyi SkyWest-nél töltött idő után jelenleg az American Airlines-nál repül, fiuk Mark éppen repülő órákat vesz és trainingezi magát, a történet másik főszereplője pedig a pilóta házaspár lánya, Donna, aki októberben először repült közösen az édesanyjával kereskedelmi járat pilótájaként.

„Totálisan szeretjük a munkánkat. Más szakmákban nem gyakran látni ilyent. Egyik gyerekünk sem gondolt arra, hogy pilótává váljon, de amikor elkezdesz más karriert nézegetni, elképzeled, hogy egy irodában ülsz, és utána látod, hogy mi mennyire boldogok vagyunk – na ez kinyitotta a szemüket.”

Suzy Garrett kapitány

Spabook vélemény:

Gratulálok Suzynak és Donnának!

Kívánom, hogy nagyon sok erőt és hitet adjon mindenkinek, nőknek és férfiaknak egyaránt, hogy érdemes olyan dologgal foglalkozni, ami érdekel, amit élvezel csinálni, még akkor is, ha mások esetleg őrültségnek, vagy furcsaságnak tartják.

Külön a Lányokhoz és Nőkhöz szólva pedig:

Nagyon sok Suzy és Donna kell még a világnak, mert az ilyen női sikerek bennünket, férfiakat is inspirálnak. Sokkal jobb azt látni, amikor vannak álmaitok, céljaitok, kiálltok értük és megcsináljátok, mint azt, amikor bármilyen oknál fogva elkönyvelitek, hogy számotokra nem lehet más út, mint ami (nagy)anyáinké volt egykoron. Igenis lehet. Emellett őszintén azt gondolom, hogy a család az életünk egyik, ha nem a legfontosabb értelme, de ahogyan utazó bloggerként azt vallom, hogy lehet (sőt, amennyit csak lehet, kell) családdal és kisgyerekekkel is utazni és felfedezni a világot, úgy szakbarbár karrier-tanácsadóként biztos vagyok abban is, hogy a Nők álmainak megvalósítása összeegyeztethető a másfajta vágyak megvalósításával és a családi élettel is.

Nehéz? Igen. Mennyire? Férfiként sosem fogom megtudni. De a Suzyk és Donnák és Ti, megmutatjátok, hogy mindezekkel együtt is lehetséges. Hatalmas tiszteletem és hajrá előre, hogy újabb sikerekről számolhassak majd be. Csak ne felejtsétek el megírni nekem privátban, hogy tudjak róla!

Mit szólsz hozzá? Írd meg itt!

Szeretettel,
Mr Spabook
forrás: The Female Influencer

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben