A Finnair 10 euróért megmutatja a sarki fényt és a mikulás otthonát

by Waterfan

A Finnair új szolgáltatásával különleges élményben lehet részünk, attól függően, hogy milyen eszközeink vannak otthon. Idehaza a virtuális színház elég népszerűvé kezd válni, magam is próbáltam már és remek élmény volt. Most pedig kipróbálhatjuk a virtuális repülőjáratokat is, az első út Rovaniemibe vezet.

A Mikulás hivatalos légitársasága a Finnair

Finnair Mikulás virtuális utazás repülés Rovaniemi
forrás: Finnair hivatalos, Duotone

A finn nemzeti légitársaság oldalán írtak szerint ők a piros ruhás, fehér szakállas cukrosbácsi hivatalos partnerei, így kétségünk sem lehet afelől, hogy pontosan tudják, hol lakik és ezt meg is mutatják a jegyet váltó utasaiknak.

Airbus A350-es virtuális járaton repülhetünk Rovaniemi környékén, december 30-ig több, 360 fokos élményt nyújtó virtuális járattal is. A tökéletes élményhez érdemes VR szemüveget és fejhallgatót használni, akinek van.

Ide kattintva vásárolható meg a virtuális repülőjegy, amely 10 euróba kerül. Minden megváltott jegy után 250 Finnair Plus törzsutas mérföld-pont jár.

A bevétel teljes összegét az UNICEF kapja meg, hogy a koronavírus járvány által hátrányosan érintett gyerekeket támogassa belőle.

A VR Mikulás repülőjárat menetrendje

A járatok live stream, azaz élő videós közvetítés formájában szállnak fel, a fedélzeten pedig Business Class menüt is felszolgálnak majd. Az alábbi menetrend szerint közlekednek a gépek EET idő szerint, ami azt jelenti, hogy Magyarországon a téli időszámítás idején a táblázatban jelzett órákból egyet le kell vonni, azaz 12:00 a mi szempontunkból 11:00-nak számít.

  • 2020. december 28. 12:00 ; 19:00
  • 2020. december 29. 12:00 ; 19:00
  • 2020. december 30. 12:00 ; 19:00

Érdekelnek az utazós témák? Csatlakozz csoportunkhoz, értesülj szállás véleményekről, eseményekről és sok-sok utazós témáról. Érdekes volt? Oszd meg másokkal!

Jó utat, sok élményt,
Mr Spabook
vendégélmény tanácsadó,
okl. turisztikai fejlesztési menedzser

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és minőségi tartalmakat tehessek közzé.