Injekciós fecskendőt rajzoltak az égre repülővel

by Waterfan

Emberünk injekciós fecskendőt rajzolt az égre Németországban, mert ennyire megörült annak, hogy vasárnap megkezdődött a koronás védőoltások beadása.

Friedrichshafen – Ulm fecskendő útvonal

A virtuális égi graffiti visszanézhető a Flightradar oldalán, a keresőbe a D-ENIG 20 járatot kell beírni, a találatok között a december 23-én, 9:04-kor felszálló teljesítette a különleges útvonalat, amely Friedrichshafenből indult, Ulm érintésével nagyjából 1 órán át tartott és végül a kiindulási repülőtéren fejeződött be.

injekciós tű fecskendő flightradar németország
forrás: Flightradar

A 70 kilométeres útvonalat egy Diamond DA20 Katana, nagyon elegáns 2 üléses kisrepülővel teljesítette Samy Kramer pilóta, átlagosan 5000 láb magasságon. Ez a típus legfeljebb 226 km/h sebességre képes, maximális repülési magassága 4000 méter, hatótávolsága 1302 km, az út során pedig kb. 11 liter üzemanyagot fogyaszt el óránként, ami egy nem túl mérnöki összehasonlítással élve nagyjából annyi, mint egy átlagos családi autó esetében, sőt, 200 kilométeres sebességű csapatás esetén kevesebb is annál.

Karácsony környékén ezen kívül is sok minden történt a légi közlekedésben, ezek közül 2 esetet emelnék ki:

 

Te hogy állsz az oltással? Szavazz ide kattintva!

Érdekelnek az utazós témák? Csatlakozz csoportunkhoz, értesülj szállás véleményekről, eseményekről és sok-sok utazós témáról is. Érdekes volt? Oszd meg másokkal!

Jó utat, sok élményt,
Mr Spabook
vendégélmény tanácsadó,
okl. turisztikai fejlesztési menedzser

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és minőségi tartalmakat tehessek közzé.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben