9 útvonal megnyitásával bővít a Qatar Airways

by Waterfan
Qatar San Francisco Doha repjegy járat útvonal
Natalie Chaney

A Qatar Airways 2 teljesen új desztinációt tesz elérhetővé amellett, hogy újraindítja járatait többek között Miami, Phuket, Tbiliszi, Varsó és a Seychelle-szigetek irányába is.

2 új desztináció a Qatar Airways kínálatában

Katar állam nemzeti légitársasága 2 új úti célra is indít majd járatokat decembertől kezdődően:

december 14-től heti 1 járat repül az angolai Luandába
december 15-től heti 4 járat közlekedik San Franciscóba.

7 útvonalat nyit újra a Qatar Airways

A légitársaság az elkövetkező hetekben újraindítja több korábbi útvonalát is, valamint növeli szolgáltatási kapacitását több, már jelenleg is elérhető desztináció felé, többek között:

  • Algír (heti 2 járat november 13-tól)
  • Kijev (heti 3 járat december 18-tól)
  • Miami (heti 2 járat november 14-től)
  • Phuket (heti 2 járat december 4-től)
  • Seychelle-szigetek (heti 3 járat december 15-től)
  • Tbiliszi (heti 1 járat már november 5-től)
  • Varsó (heti 3 járat december 16-tól)
  • Chicago (november 15-től heti 9 járatra sűrítik)
  • New York (november 14-től heti 14 járatra sűrítik)

„Örülünk, hogy folytathatjuk hálózatunk újjáépítését, az útvonalak újranyitását és új úti célok bevezetését. Fontosnak tartottuk, hogy ne csak a lehető leghamarabb indítsuk újra a legtöbb meglévő úti célunkat, hanem új útvonalakat is indítsunk. Technológiailag fejlett, fenntartható repülőgépekből álló flottánk lehetővé tette számunkra, hogy az iparág vezetőiként nagyobb járatsűrűséget biztosítsuk utasaink számára a jobb összeköttetés és a rugalmasság érdekében, hogy akkor utazhassanak, amikor csak szeretnének. Hetente több, mint 700 járat indul több, mint 100 célállomásra”

A Qatar Airways csoport vezérigazgatója, ő excellenciája, Akbar Al Baker úr

A légitársaság a közelmúltban vett át 3 új, korszerű Airbus A350-1000 repülőgépet, amelyekkel a mindössze 2,6 év átlagéletkorú Airbus A350 flottáját 52 darabra növelte. A koronavírus válság utazási igényekre gyakorolt ​​hatása miatt a légitársaság parkolópályára tette az Airbus A380-as flottáját, mivel környezetvédelmi szempontból sem indokolt ilyen nagy repülőgépek üzemeltetése a jelenlegi piacon, hiszen nehezen, vagy egyáltalán nem tölthető meg utasokkal.

A Qatar Airways a közelmúltban egy új programot is elindított, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy repjegy foglaláskor önként kompenzálják az utazásukhoz kapcsolódó szén-dioxid-kibocsátást.

Nagyon hasonló programot vezetett be a Wizz Air is, itt olvashattok róla:

Szeretsz utazni? Akkor sok-sok szállás véleményt és egyéb érdekességeket olvashatsz a csoportunkban is, az oldalon megjelenő, mindig minőségi cikkek mellett.

Biztonságos utat, sok élményt!
Mr Spabook
vendégélmény tanácsadó,
turisztikai fejlesztési menedzser

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és minőségi tartalmakat tehessek közzé.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben