Diákoknak szóló exkluzív törzsutas programot vezet be a Qatar Airways

by Waterfan
Qatar Airways diák klub törzsutas program hallgatóknak kártya

A Diák Klub-ot a katari légitársaság a Privilege Club törzsutas hűségprogramjának mintájára hozta létre, és számos olyan előnyt kínál a hallgatói jogviszonnyal rendelkezők számára, amelyekkel támogatni tudja őket tanulmányi idejük alatt.

Bemutatkozik a Qatar Airways Student Club

A Diák Klub tagjai többek között olyan egyedi előnyöket élvezhetnek, mint például:

  • a repülőjegyekre vonatkozó különleges viteldíjak (10-15-20% kedvezményekkel, lásd lentebb!),
  • az extra poggyász-súlykeret,
  • a rugalmas dátummódosítás, vagy
  • az ingyenes fedélzeti Super Wi-Fi. 

A Diák Klub tagok diplomájuk megszerzése után automatikusan Privilege Club tagokká válnak, ráadásul belépéskor a törzsutas rendszer automatikusan eggyel magasabb szintre upgrade-eli őket.

Tehát, azok számára is megéri csatlakozni a programhoz, akik nem fognak utazni a közeljövőben, mert majd később, ha ezt megteszik, akkor magasabb kedvezményszintet nyújtó besorolásba fognak kerülni!

A Diák Klub tagjaivá váló fiatalok belépésük után digitális kártyát kapnak, amelyet mobil pénztárcájukban, vagy a Qatar Airways mobilalkalmazásában tárolhatnak.

Csatlakozás esetén promóciós kódot ad a rendszer, amivel 10% kedvezmény jár az első foglalás árából. A repülést követően egy második, 15% kedvezményre jogosító promóciós kódot küldenek, majd a második utazást követően a harmadik utat már egy 20%-os kedvezményre jogosító promóciós kóddal lehet majd lefoglalni.

A Diák Klubhoz ide kattintva lehet csatlakozni.

A Privilege Club tagjaként a hallgatók Qmiles pontokat gyűjthetnek, ha a Qatar Airways járatain, vagy bármely partner légitársaság, illetve a oneworld® légiszövetség bármely tagjával utaznak. A hallgatók Qmiles pontokat kaphatnak akkor is, ha Qatar Airways hitelkártyával vásárolnak a dohai Qatar Duty Free-ben, valamint a légitársaság szállodai vagy egyéb partnereinél.

 „Vadonatúj Diák Klub programunkat kifejezetten a hallgatók igényeit szem előtt tartva alakítottuk ki. Az utazás életük fontos része, sokan úgy döntenek közülük, hogy felsőfokú tanulmányaik idejére vagy egy félévre külföldön tanulnak. Azt is tudjuk, hogy a hosszú egyetemi vakáció csodálatos lehetőség a hallgatók számára a család vagy a barátok meglátogatására, illetve a világ felfedezésére.”

Qatar Airways csoport vezérigazgatója, őexcellenciája, Akbar Al Baker úr

Családi kedvezmények várhatók a Qatar Airways-nél

A légitársaság honlapján azt írja, hogy hamarosan családi kedvezmények is elérhetők lesznek. Úgy fogalmaznak, hogy: “Ha a barátaid és családtagjaid szeretnének meglátogatni, Diák Klubtagként utastársaidnak további kedvezményeket adunk, így egyszerűbb kapcsolatban maradni szeretteiddel a tanév során.

Vannak fiatal ismerőseid a családban? Oszd meg velük a hírt!
Szeretsz utazni? Akkor sok-sok szállás véleményt és egyéb érdekességeket olvashatsz a csoportunkban is, az oldalon megjelenő, mindig minőségi cikkek mellett.

Biztonságos utat, sok élményt!
Mr Spabook

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és minőségi tartalmakat tehessek közzé.