Qatar Airways diák klub törzsutas program hallgatóknak kártya

Diákoknak szóló exkluzív törzsutas programot vezet be a Qatar Airways

by Waterfan

A Diák Klub-ot a katari légitársaság a Privilege Club törzsutas hűségprogramjának mintájára hozta létre, és számos olyan előnyt kínál a hallgatói jogviszonnyal rendelkezők számára, amelyekkel támogatni tudja őket tanulmányi idejük alatt.

Bemutatkozik a Qatar Airways Student Club

A Diák Klub tagjai többek között olyan egyedi előnyöket élvezhetnek, mint például:

  • a repülőjegyekre vonatkozó különleges viteldíjak (10-15-20% kedvezményekkel, lásd lentebb!),
  • az extra poggyász-súlykeret,
  • a rugalmas dátummódosítás, vagy
  • az ingyenes fedélzeti Super Wi-Fi. 

A Diák Klub tagok diplomájuk megszerzése után automatikusan Privilege Club tagokká válnak, ráadásul belépéskor a törzsutas rendszer automatikusan eggyel magasabb szintre upgrade-eli őket.

Tehát, azok számára is megéri csatlakozni a programhoz, akik nem fognak utazni a közeljövőben, mert majd később, ha ezt megteszik, akkor magasabb kedvezményszintet nyújtó besorolásba fognak kerülni!

A Diák Klub tagjaivá váló fiatalok belépésük után digitális kártyát kapnak, amelyet mobil pénztárcájukban, vagy a Qatar Airways mobilalkalmazásában tárolhatnak.

Csatlakozás esetén promóciós kódot ad a rendszer, amivel 10% kedvezmény jár az első foglalás árából. A repülést követően egy második, 15% kedvezményre jogosító promóciós kódot küldenek, majd a második utazást követően a harmadik utat már egy 20%-os kedvezményre jogosító promóciós kóddal lehet majd lefoglalni.

A Diák Klubhoz ide kattintva lehet csatlakozni.

A Privilege Club tagjaként a hallgatók Qmiles pontokat gyűjthetnek, ha a Qatar Airways járatain, vagy bármely partner légitársaság, illetve a oneworld® légiszövetség bármely tagjával utaznak. A hallgatók Qmiles pontokat kaphatnak akkor is, ha Qatar Airways hitelkártyával vásárolnak a dohai Qatar Duty Free-ben, valamint a légitársaság szállodai vagy egyéb partnereinél.

 „Vadonatúj Diák Klub programunkat kifejezetten a hallgatók igényeit szem előtt tartva alakítottuk ki. Az utazás életük fontos része, sokan úgy döntenek közülük, hogy felsőfokú tanulmányaik idejére vagy egy félévre külföldön tanulnak. Azt is tudjuk, hogy a hosszú egyetemi vakáció csodálatos lehetőség a hallgatók számára a család vagy a barátok meglátogatására, illetve a világ felfedezésére.”

Qatar Airways csoport vezérigazgatója, őexcellenciája, Akbar Al Baker úr

Családi kedvezmények várhatók a Qatar Airways-nél

A légitársaság honlapján azt írja, hogy hamarosan családi kedvezmények is elérhetők lesznek. Úgy fogalmaznak, hogy: „Ha a barátaid és családtagjaid szeretnének meglátogatni, Diák Klubtagként utastársaidnak további kedvezményeket adunk, így egyszerűbb kapcsolatban maradni szeretteiddel a tanév során.

Vannak fiatal ismerőseid a családban? Oszd meg velük a hírt!
Szeretsz utazni? Akkor sok-sok szállás véleményt és egyéb érdekességeket olvashatsz a csoportunkban is, az oldalon megjelenő, mindig minőségi cikkek mellett.

Biztonságos utat, sok élményt!
Mr Spabook

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és minőségi tartalmakat tehessek közzé.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben