Qatar 21000 pedagógus tanár tiszteletjegy

21000 tiszteletjegy a pedagógusoknak a Qatar Airwaystől

by Waterfan

A Qatar Airways ingyenes repülőjegy foglalásra jogosító promóciós kódokat és 50%-os kedvezményre jogosító kuponokat tesz elérhetővé a pedagógusok számára október 5-én hétfőtől.

Pedagógus nap alkalmából 21000 ingyen jegy és 50%-os kuponok a Qatar Airwaystől

A katari légitársaság gesztusának köszönhetően 21000 tanár és oktatási szakember juthat ingyen repjegyhez, valamint egy később felhasználható 50%-os kedvezményt biztosító kuponhoz is. A légitársaság így fogalmaz a lépés kapcsán:

A Pedagógusok világnapja alkalmából szeretnénk megköszönni a világ minden tanárának elkötelezettségét a magas színvonalú oktatás biztosításáért és a változásokhoz való alkalmazkodásért, amikor kihívásokkal szembesülnek ezekben a bizonytalan időkben.

A tanároknak szóló Qatar tiszteletjegy feltételei

Regisztráció időtartama: 2020. október 5. – 2020. október 7., de magyar idő szerint hajnali 3-kor nullázódik az országonkénti számláló, tehát legnagyobb eséllyel úgy lehet sikeresen regisztrálni, ha 1-2 perccel előtte kitöltitek az adatlapot és hajnali 3 óra 1 perckor bekülditek. 48 órán belül ígérnek megerősítő visszajelzést, mert manuálisan ellenőrzik a regisztrációkat.

Utazási időszak: 2020. október 20. – 2021. szeptember 30. Az összes járatot 2021. szeptember 30-ig kell teljesíteni. Foglalni legfeljebb 14 nappal az első járat indulási időpontja előtt lehet.

A promóciós kód beváltható: 2020. október 7. – november 1. Utóbbi elég szűk határidő, szóval, ha valaki sikerrel regisztrál, akkor vegye fel a kapcsolatot a Qatar magyarországi irodájával és kérje a segítségüket a beváltás kapcsán.

Ajándék mérföldek új regisztrálóknak

2021 bónusz Qmiles-t is kaphatnak azok, akik a „2021” promóciós kód használatával csatlakoznak a Privilege Clubhoz a 2020. október 05. – 2020. október 07. között. Akik nem írják be a kódot, nem kapják meg a mérföldeket, illetve duplikált felhasználóként sem lehet újra beregisztrálni, mert ezeket a fiókokat törölni fogja a légitársaság.

Máskor is szeretnél értesülni ilyen lehetőségekről? Igen.

Mint minden ajánlatnak, ennek is vannak feltételei. A kódokkal nem érdemes, igazából nem is lehet trükközni, mert check-in alkalmával kérni fogják személyesen is az utastól a munkáját igazoló igazolványt és a jelenlegi foglalkoztató intézmény hivatalos bélyegzővel ellátott és aláírt levelét, amelyben egyértelműen fel van tüntetni a foglalkozás, a foglalkoztatás országa, a személyi azonosító, vagy olyan azonosító szám, amely megegyezik a kampány regisztrációs űrlapján megadott adatokkal. Eredeti példány kell, fénymásolat, telefonos fotó, más egyéb trükközés nem játszik, nem fognak felengedni a gépre. Tehát, csak akkor igényelj ilyen kódot, ha kézzelfogható papírod van arról, hogy pedagógusként dolgozol és megfelelsz a Qatar ajánlatában leírt feltételeknek.

Regisztrációs link pedagógusok számára

A regisztráció után e-mailben küldik meg a személyes promóciós kódot, amit a foglaláskor kell beírni és módosítja a repjegy árát. Az adók, reptéri illetékek továbbra is fizetendők, ezek a légitársaságon kívül álló tételek.

Ha ismersz olyan elkötelezett tanárt, aki továbbra is inspirál az oktatás révén, ha van ismerősöd, aki tudna élni a lehetőséggel, akkor küldd át neki a lehetőséget, vagy oszd meg! Büszke vagyok rá, hogy az egészségügyi dolgozóknak szóló legutóbbi akcióban a Spabook cikke alapján jutott repjegyhez egy olvasó.

Köszönöm a magam részéről is mindazoknak a munkáját, akik mindent beleadtak az elmúlt időszakban is!

Üdv,
Mr Spabook

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé. Hálás köszönet érte, ha méltónak találod rá a Spabook-ot!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben