A Wizz Air újabb szurkolói járatokat indít a 2021-es Foci EB-re

by Waterfan
Wizz air szurkolói járat Budapest Magyarország Puskás Aréna Franciaország Portugália
OD Pictures, CC BY-SA 4.0

A Wizz Air a labdarúgó Európa bajnokság csoportkörének jövő év júniusban megrendezésre kerülő budapesti mérkőzéseire újabb szurkolói járatokat hirdetett meg a múlt héten bejelentett müncheni járatok után.

Wizz Air szurkolói járatok menetrendje

Magyarország az Európa-bajnoki címvédő Portugália ellen lép majd pályára június 15-én 18:00-tól a Puskás Arénában. Aznap reggel 9:30-kor a lisszaboni repülőtérről (LIS) fog indulni járat, míg a portói Francisco Sá Carneiro (OPO) repülőtérről 9:25-kor indul majd a szurkolókkal teli járat. Június 16-án 18:00-kor pedig Lisszabonba indul vissza a szurkolói járat.

Június 19-én 15 órától Franciaországgal mérkőznek meg a magyar labdarúgók. Erre a meccsre reggel 9:00-kor indulnak a gépek a Nizza Côte d’Azur (NCE) repülőtérről, valamint 9:05-kor a Párizs-Orly (ORY) reptérről. A Franciaországból érkező szurkolók június 20-án este 21:00 órakor repülhetnek majd haza.

Június 23-én igazi ínyenc mérkőzést láthatunk majd, ugyanis ezen a szerdai napon Franciaország és Portugália lépnek pályára, este 9-kor. A Wizz Air járataival Nizzából június 22-én este 21:55-ös, Lisszabonból június 23-án délelőtt 10 órás, Portóból 9:55-ös, Párizsból 10:05-ös indulással érkezhetnek Budapestre a futball rajongók. Hazafelé másnap délelőtt indulhatnak majd, a jelenlegi menetrend szerint Portóba 6:45-kor, Lisszabonba 8:00-kor, Nizzába 8:25-kor, Párizsba pedig 8:45-kor. A mámoros éjszaka után bizonyosan nem lesz könnyű elindulni, de talán a legtöbben nem is fekszenek majd le, hanem átmulatják az éjjelt és hajnalban már a reptéren is lesznek, beszállásra várakozva. 

5 nappal ezelőtt számoltam be arról, hogy a Wizz Air magyar szurkolókat reptet Münchenbe Budapestről és Debrecenből is. Menetrend és részletek ebben az írásban:

Jegyek már foglalhatóak a wizzair.com oldalon, illetve a légitársaság mobilalkalmazásában.

Szeretsz utazni? Akkor sok-sok szállás véleményt és egyéb érdekességeket olvashatsz a csoportunkban is, az oldalon megjelenő, mindig minőségi cikkek mellett.

Biztonságos utat, sok élményt!
Mr Spabook

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és minőségi tartalmakat tehessek közzé.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben