A Wizz Air újabb szurkolói járatokat indít a 2021-es Foci EB-re

by Waterfan
Wizz air szurkolói járat Budapest Magyarország Puskás Aréna Franciaország Portugália
OD Pictures, CC BY-SA 4.0

A Wizz Air a labdarúgó Európa bajnokság csoportkörének jövő év júniusban megrendezésre kerülő budapesti mérkőzéseire újabb szurkolói járatokat hirdetett meg a múlt héten bejelentett müncheni járatok után.

Wizz Air szurkolói járatok menetrendje

Magyarország az Európa-bajnoki címvédő Portugália ellen lép majd pályára június 15-én 18:00-tól a Puskás Arénában. Aznap reggel 9:30-kor a lisszaboni repülőtérről (LIS) fog indulni járat, míg a portói Francisco Sá Carneiro (OPO) repülőtérről 9:25-kor indul majd a szurkolókkal teli járat. Június 16-án 18:00-kor pedig Lisszabonba indul vissza a szurkolói járat.

Június 19-én 15 órától Franciaországgal mérkőznek meg a magyar labdarúgók. Erre a meccsre reggel 9:00-kor indulnak a gépek a Nizza Côte d’Azur (NCE) repülőtérről, valamint 9:05-kor a Párizs-Orly (ORY) reptérről. A Franciaországból érkező szurkolók június 20-án este 21:00 órakor repülhetnek majd haza.

Június 23-én igazi ínyenc mérkőzést láthatunk majd, ugyanis ezen a szerdai napon Franciaország és Portugália lépnek pályára, este 9-kor. A Wizz Air járataival Nizzából június 22-én este 21:55-ös, Lisszabonból június 23-án délelőtt 10 órás, Portóból 9:55-ös, Párizsból 10:05-ös indulással érkezhetnek Budapestre a futball rajongók. Hazafelé másnap délelőtt indulhatnak majd, a jelenlegi menetrend szerint Portóba 6:45-kor, Lisszabonba 8:00-kor, Nizzába 8:25-kor, Párizsba pedig 8:45-kor. A mámoros éjszaka után bizonyosan nem lesz könnyű elindulni, de talán a legtöbben nem is fekszenek majd le, hanem átmulatják az éjjelt és hajnalban már a reptéren is lesznek, beszállásra várakozva. 

5 nappal ezelőtt számoltam be arról, hogy a Wizz Air magyar szurkolókat reptet Münchenbe Budapestről és Debrecenből is. Menetrend és részletek ebben az írásban:

Jegyek már foglalhatóak a wizzair.com oldalon, illetve a légitársaság mobilalkalmazásában.

Szeretsz utazni? Akkor sok-sok szállás véleményt és egyéb érdekességeket olvashatsz a csoportunkban is, az oldalon megjelenő, mindig minőségi cikkek mellett.

Biztonságos utat, sok élményt!
Mr Spabook

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és minőségi tartalmakat tehessek közzé.