Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

15. Panyola Feszt 2021

2021.08.06. @ 14:00 - 2021.08.07. @ 22:00

2,000Ft
Panyolafeszt 2021 augusztus Panyola

Idén ünnepli 15 éves születésnapját a PanyolaFeszt. A Magyar Fesztivál Szövetség által minősített rendezvényen idén a zenéé, táncé, színházé lesz a főszerep 2021. augusztus 6 és 8 között.

Fergeteges hangulatot kínálnak a nagyszínpadon a Bohemian Betyars, Dánielfy Gergő és az Utazók, Pankastic!, Szeder és még sokan mások. Idei újdonság, hogy megnyílik a Folkporta a Széles Gyula Kiállító és Kézművesház udvarán, ahol folyamatosan néptánc, népzene csoportok várják a hagyományokat kedvelő vendégeket. Fellép a Bordó Sárkány, Csipkés Zenekar, Hajdú Táncegyüttes… közben szatmári ízeket kóstolhatnak táncház és népzene kíséretében. A porták újra kinyílnak és változatos programokkal várják a fesztiválozókat, többek között színházi csemegével. Csákányi Eszter- Akit az istenek szeretnek című élő koncertje, magáról és a női lélek megannyi arcáról mesél, a Déryné Program Cseh Tamás Estjével ígér értékes perceket a kultúra kedvelőinek. A Pulyasarok ebben az esztendőben is hatalmas kavalkáddal, sok-sok élménnyel várja a gyermekeket. A Csupa-Csoda Interaktív Játékpark, a Magyar Hagyományőrző Faművesek gazdag kiállításai, foglalkoztatói, a kovácsmester bemutatói, illetve egyéb kézműves foglalkozás szórakoztatja és köti le a picik figyelmét. Továbbá feledhetetlen perceket ad a jól ismert Vojtina Bábszínház és a Tintaló Társulás előadásai. Ebben az évben a környezetvédelem fontos szerepet kap, megjelenik a Repohár használata, amely remek környezetbarát eszköz is egyben. Valamint a PET Kupa a fesztivállal szintén egy időben kezdi el a Tisza-menti folyómedrek tisztítását. Panyola már jó pár éve fontos állomása ennek a közösségeket egybe kovácsoló civil kezdeményezésnek. A sport kedvelői Kerékpártúrán fedezhetik ismét a vidék nevezetességeit. Újra lesz Palaj-party a Tiszán, portaprogramok, kiállítások, kézművesek utcája, panyolai pálinkakóstoló és főzdelátogatás, hagyományos szatmári ételek, számos izgalmas kulturális esemény a 15 éves PanyolaFeszten.

Részletek

Kezdés:
2021.08.06. @ 14:00
Vége:
2021.08.07. @ 22:00
Összeg:
2,000Ft
Esemény kategória:
Honlap:
https://panyolafeszt.hu/

Szervező

Panyola

Helyszín

Panyola
Szilvorium Tanya 1
Panyola, 4913 Magyarország
+ Google Térkép
View Helyszín Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben