Utazás Kiállítás 2024 program

Hamarosan nyit a 46. Utazás Kiállítás

by Kassay Tamás

2024. február 22-25. között megújult formában és tartalommal megnyitja kapuit az Utazás+ kiállítás a Budapest Boat Showal, a Karaván Szalonnalés az E-bike Test&Showal egy időben a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban!

Az elmúlt évek hagyományait erősítve idén is lehetőség nyílik új szakmai kapcsolatok kialakítására, a meglévő partnerségek ápolására, illetve a piac trendjeinek, kihívásainak megismerésére is. A rendezvény első másfél napja a szakmai közönségnek szól, ahol az üzleti találkozók mellett turisztikai konferenciákat és kerekasztal-beszélgetéseket is tartanak.

Február 22-én, csütörtökön, a Turizmus Kft. szervezésében izgalmas előadásokkal készülnek a résztvevők számára, a kiállítás másnapján pedig neves turisztikai szakemberek által szervezett, a desztináció marketingben kulcsfontosságú szakkönyvekről szóló beszélgetés-sorozat várja az érdeklődőket.

Karaván Szalon 2024 Hungexpo Utazás Kiállítás

A kiállítás izgalmas programkínálattal várja a szakmai és az utazó közönséget, az érdeklődők megtervezhetik közelgő utazásaikat, ízelítőt kaphatnak az utazásszervezők és lakóautók kínálatából, valamint közel 100 db e-bike-ot tesztelhetnek. 23 belföldi és 28 külföldi desztináció önálló standon kínálja utazásait, az érdeklődőket közel 150 kiállító, számtalan élmény és nyereményjátékok csábítják a HUNGEXPO A pavilonjába.

A nyereményszelvényeken szereplő kérdésekre helyesen válaszolók között sorsolják ki a szervezők a felajánlott hazai- és egzotikus utazásokat, szállás- és programlehetőségeket, fesztivál belépőket, az e-bike tesztelők között pedig egy e-bike és egy 2 napos e-bike túra is gazdára talál.

A színpadi programok kavalkádja mellett idén is sok program közül válogathatnak a látogatók: újra nyit a Fesztivál Sziget, lesz Járatlan Utakon Fesztivál, Afrika Expo, valamint Blogger Corner is, ahol 9 világjáró osztja meg kalandjait, tapasztalatait az utazásaival kapcsolatban.

Vásárolja meg belépőjegyét és találkozzunk a HUNGEXPO A pavilonjában!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben