Bali újfajta kaland videó kampány Indonézia

Bemutatták a Bali, egy újfajta kaland című videósorozatot

by admin

Az újfajta, COVID utáni utazás jegyében 6 részes videósorozattal jelentkezik Bali, hogy megmutassa az új arcát a turistáknak. Az egzotikus sziget felkészült arra, hogy az utazók újra meglátogassák.

Bali, a new kind of adventure, avagy újfajta kaland

A Bali Szállodák Szövetsége (BHA) által készített 6 darab, 1 perces videót a tervek szerint 6 héten keresztül fogják bemutatni.

A kampány egy fiatal pár, Bali szigetén eltöltött napjait követi nyomon és az ő kalandjaikon keresztül mutatja be a paradicsomi hely által nyújtott élményeket. A kisfilmekben linkeket is elhelyeznek, amelyeket követve a BHA oldalán található különféle hírekhez juthatunk, és hozzáférhetünk a nemzetközi szervezetek, például a WHO és az UNWTO, valamint az indonéz kormányzati oldalak legfrissebb információihoz is.

A legfontosabb üzenet az, hogy az utazók merjék élvezni Balit, ugyanakkor felelősségteljesen utazzanak, és kalandjaik minden napján kapcsolódjanak a balinéz kultúrához és vegyék igénybe a helyiek szolgáltatásait, mindezt oly’ módon, hogy érzelmileg összekapcsolódjanak a hellyel. A kampány célja, hogy megmutassák, Bali nemcsak a partikat és a késő éjszakákat kínálja, hanem egyedülállóan szép természeti kincseket is, amelyeket a pár meg is örökít nekünk, miközben átélik ezt az újfajta kalandot.

A második rész igencsak hangulatosra sikeredett, engem jobban magával ragadott, mint az első:

Ricky Putra, a Bali Szállodék Szövetségének elnöke elmondta:

„Bali hatalmas és gazdag kulturális örökségéből merítünk ihletet, amely az egyik legfontosabb értékünk. A látogatók az új egészségügyi és higiéniai protokollok alapján újból felfedezhetik Balit. Ezek a videók a remény üzenetét hordozzák, felemelőek és valóságosak.
Reméljük, hogy inspiráljuk az utazókat, és betekintést nyújtunk arra, mire számíthatnak, amikor legközelebb ellátogatnak Balira. Szeretnénk inspirálni őket, és megmutatni, hogy a higiéniai, egészségügyi, maszkviselési és fizikai távolságtartással kapcsolatos
szabályok betartása mellett is jól érezhetik magukat a világszínvonalú szállodáinkban, balinéz vendégszeretet mellett.

Indonézia „COVID” tanúsítványt vezetett be

A Bali Szállodák Szövetségének több mint 78 tagja szerezte már meg a kormány által létrehozott Clean, Health, Safety and Environment (CHSE) tanúsítványt. A Bali Szállodák Szövetsége elkészítette azokat az irányelveket a tag szállodái számára, amelyekkel szabványosított formában tudják biztosítani minden vendég és alkalmazott számára a biztonságos és tiszta környezetet.

Diah Ajung, a BHA ügyvezető igazgatója elmondta:

„Mindannyian együtt vagyunk ebben, hiszen Bali már melegen üdvözölte az Indonéziából érkező látogatókat, valamint az üzleti és szociális vízummal rendelkezőket. Nemzetközi látogatóinknak azonban meg kell várniuk, amíg az indonéz kormány lehetővé teszi, hogy a turisztikai vízumok újra igényelhetők legyenek.

A sorozat videóit október közepétől, a tervek szerint 18 napon keresztül fogják közzétenni a „Bali Is My Life” Youtube csatornán. Az első részt is megmutatom itt, biztos, ami biztos:

Érdekelnek a wellness és utazós témák? Csatlakozz csoportunkhoz, ahol folyamatosan értesülhetsz fürdős eseményekről és sok-sok utazós témáról is. Ha úgy gondolod, inspiráló, akkor oszd meg másokkal is!

Jó utat, sok élményt,
Mr Spabook
Cover: Johan Sjögren

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben