Budapest Amman repjegy Jordánia olcsó

Oda-vissza repjegy fél tank benzin árából egy egzotikus országba, ahová szinte korlátozás nélkül be lehet utazni

by Kassay Tamás

Épp a minap írtam meg élménybeszámolómat, és gondoltam megnézem, hogy ha valaki szeretné utánam csinálni ezt a parádés utazást, akkor van-e valami kedvező lehetőség. Akad több is, elsősorban szeptemberben és októberben. Nyáron is van olcsó jegy, de azt nem ajánlom, mert kegyetlen forróság lesz a különleges hangulatú Jordániában.

Jordánia beutazási korlátozás nélkül várja a turistákat

A Konzuli Szolgálat oldala is oldala szerint Jordánia szabadon látogatható azoknak, akik bármilyen típusú oltásból kaptak kettő darabot, emlékeztetőt nem várnak el. Az oltatlanoktól 72 óránál nem régebbi PCR teszteredményt kérnek, amit a kinnatartózkodás alatt hetente meg kell újítani. A gyakorlati tapasztalatom az, hogy senki nem néz semmiféle oltási papírokat itt, maszkot sem hordanak lényegében sehol, tehát mondhatjuk, hogy a kötelező online regisztráció után Jordánia teljesen szabadon utazható és élvezhető hely.

A Budapest – Amman közvetlen járatra már 10 ezer forinttól elérhetők repjegyek.

Budapest Amman repjegy Jordánia olcsó
Életre szóló kanyon túra, ahogy soha nem képzelnéd: katt ide és nézd meg!

Budapest és Amman között a Wizz Air és a Ryanair is működtet közvetlen járatokat. A cikk írásának pillanatában – ha kicsivel is – de a Wizz Air kínálja a kedvezőbb árakat azonos időszakra, de ez bármelyik percben változhat a dinamikus árazás miatt.

Jelenleg 10780 forintból utazhatunk el oda-vissza Jordánia 4 millió fős fővárosába, ahonnan életre szóló kirándulások után térhetünk majd haza – feltéve, hogy van Wizz Discount Club tagságunk. Mutatom:

Akinek nincsen Wizz tagsága, valamennyivel többet fizet, de ennyiért is szinte ajándék. Hozzáteszem, ebben csak a mini kézi poggyász van benne, sok cuccot tehát nem vihetünk magunkkal. Klubtagság nélkül egyébként így néznek ki az árak a kiválasztott időpontra:

Budapest Amman repjegy Jordánia wizz air

Hasonlóan jó árakat foghatunk ki június 7-14 között, vagy szeptemberben és októberben több más dátumon is.
A legjobb úgy keresni, hogy megnézzük, lehet-e kombinálni a Ryanair és a Wizz Air jegyünket, ugyanis mindkettő légitársaság repüli ezt a viszonylatot. Lehet csinálni olyant, hogy egyik irányba az egyik, másik irányba a másik társasággal repülünk.

Wadi Mujib kanyon túra Jordánia
Zseniális kanyon túrán vettünk részt, jordán élménybeszámolón itt olvasható.

Ha nem szeretnél lemaradni a turizmus világának precíz híreiről, akkor Neked szól az Utazás hírek csoport.
Ha útleírások, szállás vélemények is érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, sőt, Hírlevelünkre is feliratkozhatsz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben