Budapest éjszakai díszkivilágítás 4U for you kampány

Budapesti hotelek üzenete: 4U!

by admin

Kivilágított szállodai ablakokkal üzentek a budapesti hotelek egykori és leendő vendégeiknek, valamint a világ országainak.

A minap beugrottam este a városba – munka miatt. Így lefotózhattam a budapesti szállodák két ikonikus szereplőjét, az InterContinental és a Marriott legendás épületeit. Rajtam kívül mindazok szemtanúi lehettek egy nagyszerű kezdeményezésnek, akik jelenleg is dolgozni járnak, vagy a közelben élnek, vagy nem tartották be a kijárási korlátozás rendelkezéseit. A többiek a közösségi médiából értesülhettek arról, hogy a Budapesti Önkormányzat és a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége március végén közös kampányt indítottak „4U!” címmel.

Marriott hotel Budapest kivilágítás
Forrás: Linkedin

Az üres szállodák ablakait szobánként úgy világítják meg, hogy a 4U! üzenet jelenjen meg az épületek homlokzatán, ami sok száz méter távolságból is remekül látható és tényleg impresszív élményt nyújt, melengeti az ember lelkét.

Az üzenet az angol for you kifejezés szlengesített változata, ami magyarul annyit tesz: Érted! Értetek!

A gesztus szól minden város, vállalkozás, polgár, valamint azon embertársainknak, akik a leállás ideje alatt is azon dolgoznak, hogy az alapvető szolgáltatások működőképesek maradjanak.

InterContinental hotel Budapest éjszakai kivilágítás
Spabook saját fotó

Bízom abban, hogy hamarosan a hotelek kulisszatitkairól és a strandok nyitva tartásáról írhatok Nektek. Addig is, vigyázzatok magatokra és írjátok meg, mennyire vagytok büszkék, milyen érzés, hogy Budapest is megmutatta magát a világnak. Személy szerint nagyon örülök annak, hogy részt vettünk a kommunikáció ilyen formájában is.

Mit szóltok? Itt elmondhatjátok.

Üdv,
Mr Spabook

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben