Dandár fürdő nyitvatartás nyitás 2020

A Dandár fürdő újra megnyitja medencéit

by Waterfan

A Dandár fürdő augusztus 1-jén reggel 9 órától újra várja a fürdőzni vágyókat. A fürdő minden medencéje és szolgáltatása használható, az üzemelés feltételei természetesen mindenben megfelelnek az előírásoknak.

A Dandár fürdő nyitva tartása is változik

Ahogyan azt idén már megszokhattuk, a budapesti fürdők 9-19 óra között tartanak nyitva, minden bizonnyal kapacitás okokból, ami bár nem mindenkinek kényelmes, de sajnos teljesen érthető. A Dandár fürdő is csatlakozik a sorba, reggel 9-től este 7-ig lehet megmártózni a medencéiben, vagy izzadni a szaunájában.

Apropó szauna! A Dandár wellness részlege az egyik titkos kedvencem a városban. Nem túl nagy, de annál jobb, kellemes szaunával és jó gőzzel! Néhány lépcsőn lehet lemenni az alagsorban megbúvó wellness részlegbe, ahol remekül ki lehet pihenni egy fárasztó munkanapot is. Ideális hétköznap esti program volt, amíg este 9-ig volt nyitva, de egy korai érkezéssel most is remek. Ha 5-re oda tud érni az ember, akkor az tökéletes lesz – szerintem.

A Dandár fürdő szolgáltatásai

A termál részleg egy 36 oC és egy 38 oC gyógymedencével, gőzkabinnal, 12 fős finn szaunával és egy hideg vizes merülőmedencével vár bennünket. Vannak élménymedencék is az udvarban, ezekben derék-és hátmasszírozók, nyakzuhanyok gondoskodnak a relaxáló pillanatokról.

  • 2 beltéri, meleg vizes gyógymedence
  • 1 beltéri, hideg vizes medence
  • 2 kültéri, meleg vizes medence élményelemekkel
  • gőzkabin
  • finn szauna
  • merülő medence
  • különféle masszázsok
  • gyógypedikűr

Kevesen tudják, de: a Dandár fürdővel szemben lévő zárt parkolóban ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre, az utcán fizetős. A parkolójegyeket a pénztárban lehet érvényesíttetni.

Érdekelnek a fürdős, wellness és utazós témák? Csatlakozz csoportunkhoz, ahol folyamatosan értesülhetsz fürdős eseményekről és sok-sok utazós témáról is.

Fürdőbaráti üdvözlettel,
Mr Spabook

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé. Hálás köszönet érte, ha méltónak találod rá a Spabook-ot!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben